L-ai văzut fără, uite cum arată Boc cu pantaloni scurți

boc_cros
boc_cros

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, echipat în pantaloni scurți și tricou, a participat, pentru prima dată la cros, alergând, duminică, în Piaţa Unirii şi pe străzile din zona centrală a oraşului, pe o distanţă de 5 km.

[caption id="attachment_235534" align="alignleft" width="518"] Sursa foto: stiridecluj.ro[/caption]

Printre alergătorii înscriși, duminică, 23 septembrie, la Crosul Companiilor de la Cluj-Napoca, de la ora 10, s-a numărat și fostul premier Emil Boc.

Cu circa 20 de minute înainte de start, fostul președinte al PD și-a făcut prezența în Piața Unirii, echipat corespunzător pentru o astfel de competiție sportivă. Ca un adevărat profesionist, primarul nu s-a aliniat la linia de start, până nu a efectuat și câteva mișcări de încălzire, alături de cei circa 550 de participanți, oferind, de asemenea, și o scurtă declarație.

"Am încercat sa fac joi seara puţină alergare, dar am făcut febră musculară pâna acum, atât am reusit. Sper să nu mă afecteze la cros. M-am încălzit şi am dat afară o parte din energia pe care o aveam. Este pentru prima dată când particip la cros", a spus Boc înainte de a se da startul. citează stiridecluj.ro.

Dacă edilul municipiului Cluj-Napoca a dovedit că are forța să finalizeze ceea ce și-a propus, și anume terminarea cursei, nu la fel de precis a fost și în estimarea timpului de la fluierul de start și până la trecerea liniei de sosire. Deși, la începutul întrecerii, Emil Boc avansase ideea că va termina cursa în 35 de minute, fostul prim-ministru a reuşit să se încadreze într-un timp mult mai bun, de doar 27 de minute.

"Eu mă bucur în primul rând că am terminat cursa şi în al doilea rând că am scos un timp sub 28 de minute. Îi îndemn pe toţi clujenii să facă mişcare", a mai spus Boc.

Traseul urmat de toți alergătorii de la Crosul Companilor a fost Piața Unirii Sud – Str. Eroilor – Str. Baba Novac - Str. Iuliu Maniu – Piața Unirii (est) – (piața Unirii parcare) – piața Unirii (Club Diesel ) – Str. Napoca – Piața Unirii. Pentru a se acoperi distanța de 5 km, traseul a fost parcurs de trei ori, iar startul s-a dat la ora 10.00.

La finalul întrecerii, fostul premier a ocupat un merituos loc 49.

Crosul Companiilor este o competitie sportivă si un eveniment social dedicat angajatilor companiilor, în acelasi timp fiind si un eveniment social deosebit, găzduit de orașul Cluj-Napoca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel