Povestea hârtierului din Apuseni care face hârtie manuală cu flori de grădină și petale de trandafiri / video

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Un hârtier din Munții Apuseni a creat hârtie folosind flori de grădină și petale de trandafiri.

Răzvan Supuran, un bărbat din Apuseni, a realizat pagini de hârtie folosind flori de grădină și petale de trandafiri, conform Apuseni.info.

Bărbatul are și o pagină de Facebook, unde își promovează munca.

Acesta locuiește în mediul rural de 4 ani și practică un meșteșug ce, încet-încet, se pierde. Răzvan Supuran a studiat filosofia și a fost jurnalist, iar în prezent se declară foarte fericit de viața la țară, spunând că nu e nevoie de motive pentru a de muta la sat, singurul lucru e „să-ți dorești“.

„Trăim aproape de natură, cu rele, cu bune. Aici continuăm meșteșugul cărții, o meserie uitată în majoritatea locurilor de pe planetă. La fel cum uitată este și natura. Și buna ei folosință. Reparăm gospodăria și o facem în primul rând cu materiale naturale: pământ, lemn, lână, paie, var, nisip. Vara aceasta vom deschide și prima tabără de creație. Dacă veniți, să ajungeți în prietenie și cu atenția dedicată relaționării, nu spectacolului lumii din care noi am evadat. Aici nu mai există timp. E doar vreme potrivită“, scrie, printre altele, Răzvan Supuran, pe siteul său.

Într-una dintre fotografiile postate pe Facebook, Prințul Charles, actualul Rege Charles al III-lea, a fost imortalizat în timp ce se uita pe un album al Parcului Natural Văcărești realizat cu hârtie făcută de Răzvan Supuran.

Artistul mai spune că a renunțat la viața la oraș pentru „o căutare interioară – atât filosofic și științific, cât și spiritual“. El se declară încântat de băutul cafelei, dimineața, pe pajiștea din fața casei, în timp ce ascultă și observă mișcările naturii.

În plus, Răzvan mai scrie că nu se simte deloc izolat, el și familia sa fiind foarte des vizitați de prieteni, iar copiii acestuia trăiesc într-un mediu natural și își petrec ziua pe pajiști și în pădure, fiind foarte încântați de ceea ce le oferă tihna locului ales drept cămin pentru restul vieții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel