Urmărește emisiunea live



Politician din Brazilia, ales primar în timp ce se află în comă

imagine cu caracter ilustrativ
imagine cu caracter ilustrativ

Un politician din Brazilia a fost ales primar în timp ce se află în comă, din cauza unor complicații provocate de COVID-19.

Un politician din Brazilia a fost ales primar în timp ce se află în comă. Bărbatul este bolnav de COVID-19, iar din cauza unor complicații se află în comă indusă, scrie Reuters.

Totuși, acest fapt nu i-a oprit pe alegători să îl voteze. Maguito Vilela a fost ales duminică primar al orașului brazilian Goiânia cu 52,6% din voturi. Fost senator al partidului centrist al Mișcării Democrate Braziliene, Vilela a fost testat pozitiv cu sars-Cov-2 în 20 octombrie. O săptămână mai târziu, a ajuns la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo și a fost intubat pe 30 octombrie. După câteva zile tratament a început să se simtă mai bine, dar ulterior starea lui de sănătate s-a deteriorat din nou. De câteva săptămâni se află în comă indusă, respirând printr-un ventilator.

Orașul Goiânia are aproximativ 1,5 milioane de locuitori și este situat în centrul Braziliei, la aproximativ 200 km sud-vest de capitala Brasilia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel