Politician din Brazilia, ales primar în timp ce se află în comă

imagine cu caracter ilustrativ
imagine cu caracter ilustrativ

Un politician din Brazilia a fost ales primar în timp ce se află în comă, din cauza unor complicații provocate de COVID-19.

Un politician din Brazilia a fost ales primar în timp ce se află în comă. Bărbatul este bolnav de COVID-19, iar din cauza unor complicații se află în comă indusă, scrie Reuters.

Totuși, acest fapt nu i-a oprit pe alegători să îl voteze. Maguito Vilela a fost ales duminică primar al orașului brazilian Goiânia cu 52,6% din voturi. Fost senator al partidului centrist al Mișcării Democrate Braziliene, Vilela a fost testat pozitiv cu sars-Cov-2 în 20 octombrie. O săptămână mai târziu, a ajuns la spitalul Albert Einstein din Sao Paulo și a fost intubat pe 30 octombrie. După câteva zile tratament a început să se simtă mai bine, dar ulterior starea lui de sănătate s-a deteriorat din nou. De câteva săptămâni se află în comă indusă, respirând printr-un ventilator.

Orașul Goiânia are aproximativ 1,5 milioane de locuitori și este situat în centrul Braziliei, la aproximativ 200 km sud-vest de capitala Brasilia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel