America Express finala. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, moment rușinos: "Data viitoare ne punem pampers!"

Sursa foto: Facebook Andreea Antonescu
Sursa foto: Facebook Andreea Antonescu

Andreea Antonescu a vorbit despre experiența America Express și unul dintre momentele jenante care le-a făcut să piardă în competiție.

'Viețile noastre nu sunt atât de extreme pe cât e America Express, unde trebuie să trăiești cu un euro pe zi. Crede-mă, tu uiți că ai un euro pe zi. Au fost momente în care am pierdut mult și eu, și Andreea, pentru că, ghici ce, îmi cer scuze, dar am vrut să ne ducem să facem pipi. Dându-ne seama că un pipi ne poate costa o competiție întreagă, am zis că de data viitoare ne punem pampers. Vorba vine, nu am ajuns în punctul ăla”, a declarat Andreea Antonescu, în cadrul podcast-ului realizat de Radu Țibulcă.

"Vrem să luăm premiul cel mare"

În această seară, de la ora 20:00, Marea Finală a celui mai dur reality show din România aduce la Antena 1 spectaculoasa înfruntare între echipele Andreea Bălan - Andreea Antonescu și Cătălin Bordea - Nelu Cortea. 

După 7.000 de kilometri parcurși prin Mexic, Guatemala și Columbia, cele două perechi sunt pregătite pentru o bătălie memorabilă. Concurenții își vor aduna toate resursele de energie pentru maratonul cu indicii, desfășurat într-un ritm nebun.

Ca să cucerească El Dorado, vor trece printr-o varietate de misiuni la sol, pe apă și în aer. De la enigme care le complică parcursul la provocări încărcate de adrenalină, precum zborul cu parapanta, echipele au parte de o cursă trepidantă, demnă de o Mare Finală. Momentele impresionante nu vor lipsi, dar competiția nu se oprește nici atunci când emoțiile pun stăpânire pe concurenți, afectându-le concentrarea. 

Cartagena nu a căzut niciodată, dar am venit noi să luăm comoara care se află aici. Vrem să luăm premiul cel mare”, a spus Andreea Antonescu. 

”Această cursă vă va testa limitele așa cum cursele de până acum n-au mai făcut-o. Va fi un slalom uriaș, va trebui să vă înfrângeți fricile și emoțiile, care azi vor fi mai mari ca oricând”, i-a anunțat Irina Fodor. 

Vezi și: "Nopți plânse, suflet distrus". De ce s-a împăcat Andreea Antonescu, până la urmă, cu Andreea Bălan: "Noi nu mai vorbisem de câțiva ani"

"Ne-a luat pe sus". Irina Fodor, la un pas să fie răpită, la America Express: "Un moment care mi-a dat fiori"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel