"Ne-a luat pe sus". Irina Fodor, la un pas să fie răpită, la America Express: "Un moment care mi-a dat fiori"

Sursa foto: Facebook Irina Fodor
Sursa foto: Facebook Irina Fodor

Irina Fodor a vorbit despre experiența de la America Express și un moment care i-a dat fiori.

"Ritmul e același pentru toată lumea: un mic dejun pe fugă, toată ziua în cursă și câteva ore pentru odihnă noaptea. Dar m-am obișnuit cu agitația asta, mai greu mi-a fost să mă adaptez, sezonul acesta, la sentimentul de nesiguranță din țările pe care le-am traversat. Dacă îți poți antrena cumva corpul să ducă toate provocările fizice, gândurile nu prea poți să le controlezi.

Și astea erau alimentate de toate poveștile despre răpiri, răfuieli între carteluri, animale sălbatice periculoase, insecte și șerpi veninoși, pe care le auzeam ba de la echipa de securitate, ba de la localnici. Cu teama asta mi-a fost un pic greu să lupt, pentru că îmi doream să fim cu toții bine și să ne întoarcem sănătoși acasă. Dar cineva, acolo sus, a avut grijă de noi", a spus Irina Fodor pentru viva.ro.

"Un moment care mi-a cam dat fiori"

"A fost un moment care mi-a cam dat fiori, să îți spun sincer. Eram într-o piațetă, așteptam concurenții, când cel care ne supraveghea, de la echipa de securitate, s-a schimbat la față și ne-a spus că trebuie să plecăm de acolo exact în momentul acela. Nu ne-a lăsat să mai strângem pupitrul, pur și simplu ne-a luat pe sus și ne-a băgat la parterul unei clădiri, într-o cafenea. Ce m-a speriat mai tare a fost că LPA-ul (adică un translator, un ghid local, arondat echipei noastre) a zis că lui îi e teamă și nu ar mai vrea să continue în proiectul nostru.

Am aflat, între timp,și ce se întâmplase: niște indivizi ne făceau poze și se pare că aceasta este strategia atunci când vor să "documenteze" o posibilă victimă, ca să afle dacă și ce răscumpărare pot primi. Bine, nu s-a dovedit până la urmă dacă a fost o alarmă falsă și oamenii ne făceau poze din curiozitate sau dacă, într-adevăr, erau motive de îngrijorare, dar a fost bine că s-au luat măsuri de precauție rapid", a mai spus prezentatoarea tv.

Săptămâna finalei America Express

Azi, de la ora 20:00, la Antena 1 începe săptămâna mega finalei America Express. Din traseul de 7.000 de kilometri pe care concurenții l-au avut în față la începutul aventurii supreme, au mai rămas 400 de kilometri până în Cartagena, destinația finală. Itinerarul fabulos, pe teritoriile a 3 țări exotice, Mexic, Guatemala și Columbia, a ajuns în ultima etapă. Zi după zi, săptămână după săptămână, cu doar 1 euro pe zi, fără transport și fără cazare, concurenții și-au testat limitele și au trăit cea mai intensă experiență, explorând locuri fascinante și rezolvând cele mai diverse misiuni.

Din cele 9 echipe aliniate la startul competiției, 3 perechi se înfruntă acum pe Drumul aurului: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea. La finalul acestei etape, doar 2 perechi se vor întrece pentru marele premiu de 30.000 de euro și trofeul de câștigători ai celui mai spectaculos reality show din România. Astfel, săptămâna mega-finalei America Express le va dezvălui telespectatorilor, pas cu pas, în edițiile difuzate de Antena 1 în seara aceasta, de la ora 20:00, luni, marți și miercuri, de la 20:30, și duminică, 26 martie, de la 20:00, lupta strânsă a concurenților rămași în competiție pentru mult râvnita victorie pe Drumul aurului.

În ediția America Express de diseară, Irina Fodor dă startul etapei a zecea pe plajele de la Marea Caraibilor. Miza ediției din această seară este jocul pentru ultima amuletă din acest sezon. Două echipe se vor întrece în acest concurs, Joker-ul fiind cu atât mai râvnit cu cât avantajul său poate aduce echipa câștigătoare cu un pas mai aproape de Marea Finală.

Începe, așadar, cea mai grea etapă de pe Drumul aurului. Cu fiecare kilometru și fiecare misiune, concurenții simt tot mai puternic presiunea. Se anunță o competiție care nu mai ține cont de alianțe sau prietenii. Fiecare echipă e gata să dea totul pentru victoria în cea mai periculoasă aventură la capătul lumii! Cum se va desfășura ultima parte a uluitorului traseu spre El Dorado telespectatorii vor descoperi în edițiile America Express difuzate de Antena 1 în seara aceasta, de la ora 20:00, luni, marți și miercuri, de la 20:30, și duminică, 26 martie, de la ora 20:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel