Pe o plajă din Japonia a fost găsit un obiect ciudat, din metal, de formă sferică. Unii locuitori spun că e un OZN sau o minge ca cele din seria Dragon Ball Z / video

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Locuitorii unui oraș din Japonia au rămas uluiți după ce pe plaja din apropiere a fost descoperită o bilă metalică de formă sferică.

Poliția și locuitorii dintr-un oraș de coastă japonez au rămas uluiți de un obiect mare de fier care a fost adus plajă, autoritățile recunoscând că nu au idee ce este, conform The Guardian.

Sfera, care măsoară aproximativ 1,5 metri în diametru, a fost în centrul atenției publice de când a ajuns pe plaja Enshu din orașul Hamamatsu de pe coasta pacifică a țăroo, au declarat presa locală.

Temerile că ar putea fi o mină rătăcită au fost respinse după ce experții au folosit tehnologia cu raze X pentru a examina interiorul obiectului și au descoperit că acesta era gol.

De asemenea, nu există nici indicii că ar fi fost implicat în acțiuni de spionaj din apropierea Coreei de Nord sau a Chinei.

Poliția a început să inspecteze obiectul, care este maro-portocaliu, ușor ruginit.

O localnică a văzut obiectul pe nisip la doar câțiva metri de țărm în timp ce ieșise la plimbare la începutul acestei săptămâni, a raportat Asahi TV. .

Poliția au izolat zona și au chemat experți în explozibil îmbrăcați în haine de protecție pentru a investiga mai departe, dar rapoartele spun că autoritățile încă nu știu ce este sfera sau de unde provine.

Imaginile au fost trimise forțelor de autoapărare japoneze și pazei de coastă pentru examinare ulterioară.

Un localnic care aleargă în mod regulat pe plajă a spus că nu înțelege de ce obiectul a ajuns brusc în centrul atenției. „Este acolo de o lună”, a spus el pentru postul public NHK. „Am încercat să-l împing, dar nu s-a clintit.”

La un moment dat, poliția a blocat zona pe o rază de 200 de metri în jurul obiectului, în timp ce experții încercau, fără succes, să rezolve misterul.

De asemenea, au existat sugestii că obiectul seamănă cu o minge din seria populară în Japonia, Dragon Ball, în timp ce alții credeau că este un OZN care a căzut din cer.

Imaginile TV ale obiectului au provocat speculații pe rețelele de socializare, care au apărut concomitent cu informațiile privitoare la faptul că țara „suspectează cu tărie” că mai multe baloane spion ale Chinei au fost zărite pe teritoriul său în ultimii ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel