Orban a cumpărat cartofi degeaba. PSD, VICTORIE în Dâmbovița

foto ilustrativ. sursa: facebook Ludovic Orban
foto ilustrativ. sursa: facebook Ludovic Orban

Virgil Guran a spus că Ludovic Orban n-a făcut campanie sâmbătă în Dâmbovița, ci a băut o cafea, a cumpărat cartofi și ceapă. Și scorul din județ pare să-i dea dreptate. 

UPDATE:  Deputatul PSD Corneliu Ştefan a obţinut un scor de peste 50% pentru funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa, conform numărătorii paralele parţiale a organizaţiei judeţene PSD. Social democrații au obținut funcțiile de primar în cele două municipii din județ și 63 de primării din 89 de localități ale județului, scrie Agerpres. 

"Vreau, în primul rând, să mulţumesc dâmboviţenilor, vreau, în al doilea rând, să mulţumesc echipei PSD Dâmboviţa (...). La nivelul judeţului, PSD a câştigat 63 de primării. În Târgovişte, primarul Cristian Stan a câştigat cu peste 65%, am câştigat municipiul Moreni, oraşele Pucioasa şi Fieni, de asemenea 59 de comune. Dintre localităţile pe care le-am câştigat cu oameni noi vreau să amintesc Aninoasa, Doiceşti şi Dobra. PSD a câştigat şi în trei localităţi unde erau primari ai altor partide: Lucieni, Pucheni, unde au fost primari PNL, şi Hulubeşti, unde a fost primar ALDE", a declarat, într-o conferinţă de presă, în noaptea de duminică spre luni, preşedintele PSD Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ştefan.

El a mai precizat: ”Venim în faţa dâmboviţenilor cu un proiect politic puternic, cu un proiect politic administrativ care să se reflecte în nevoile dâmboviţenilor. La nivelul CJ Dâmboviţa avem un scor istoric, după numărarea a aproape 50% dintre secţiile de vot, se pare că avem aproape 50% pentru consilieri judeţeni şi peste 50% pentru preşedinte de Consiliu Judeţean”. 

Vezi și: Grindeanu, plângere penală. Guran: Chiar credeți că sunt atât de PROST? Orban și-a cumpărat cartofi și ceapă

"Vreau să îl felicit pe Corneliu Ştefan, pentru funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa, este cel mai tânăr preşedinte al CJ Dâmboviţa pe care acest judeţ l-a avut. A avut o luptă extrem de dificilă cu adversari lipsiţi de scrupule", a mai spus Cristian Stan, cel care a câștifat încă un mandat la Primăria Târgoviște, cu un scor uriaș. 

Vezi aici: ”Cel mai bun rezultat înregistrat vreodată de PSD”. Cristian Stan, UIMIT de scorul luat în Târgoviște

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel