EXCLUSIV  Observația lui Vâlcu după ce Putin a dezlănțuit iadul în Ucraina. „O fi avut timp Călin Georgescu?”

Călin Georgescu - George Simion/ foto Facebook Anca Alexandrescu, arhivă
Călin Georgescu - George Simion/ foto Facebook Anca Alexandrescu, arhivă

Jurnalistul Val Vâlcu a lansat o întrebare despre Călin Georgescu, în urma protestelor de la Ambasada Rusiei. 

"O fi avut timp Călin Georgescu, de ieri până azi (n.red. de joi până vineri), să se ducă să facă curat, să-și scoată haina, să șteargă vopseaua de pe jos, așa, în stilul cu care ne-a obișnuit?", a fost întrebarea retorică lansată de jurnalistul Val Vâlcu, în contextul protestelor de la Ambasada Rusiei.

"Sigur americanii au fost doriți și așteptați. Rușii au venit peste noi. Nu intră în discuție în momentul de față nicio comparație în fața unui dement, a unui dictator nebun, ajuns în finalul biologic. Declanșează un conflict de Secolul 18.", a mai spus Val Vâlcu, făcând referire la Vladimir Putin.

Despre "interesul național", Val Vâlcu a adăugat la emisiunea "Deferiți mass-media" de la DC News TV că este "ca și cel internațional", respectiv "Putin să fie înfrânt". 

Călin Georgescu a fost propus de George Simion președinte de onoare al partidului, în 24 ianuarie, la Iași.

CITEȘTE ȘI: Simion își salvează pielea. Se dezice de cel pe care l-a propus președinte de onoare al AUR, după ce a gafat, dar îi mai dă o șansă

VEZI ȘI: Bogdan Chirieac: Statele Unite reprezintă singura ȘANSĂ pentru libertate, democrație, securitate

Analistul de politică externă, Bogdan Chirieac, a afirmat, în cadrul emisiunii ”Deferiți mass-media” de vineri, 25 februarie 2022, că ”Statele Unite, în acest moment, reprezintă singura șansă pentru libertate, democrație, integritate teritorială, securitate.”

Bogdan Chirieac afirmă, în contextul conflictului Rusia - Ucraina, că ”americanii sunt așteptați aici (n.r. în România), rușii nu”. Analistul politic a răspuns, întrebat ce ar putea să împrumute România de la Statele Unite ale Americii, că am putea împrumuta ”o democrație funcțională, o justiție funcțională, o dorință și o posibilitate de a face afaceri în mod liber, de a crea plus valoare liber, cum este administrația americană, fiindcă, în Statele Unite, chiar poți să muncești dacă dorești și nu te asupresc monștrii creați în România, precum Fiscul, poți lucra liber. În plus, cred că putem împrumuta ceva din învățământul lor de top, au cel mai mare număr de laureați ai Premiului Nobel care predau în universități. Mai putem - poate, dacă importăm 10% din sistemul medical american, cred că ne-am situa la 90% din sistemul medical european, am putea importa și de acolo”. 

Citește continuarea articolului AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel