Oana Lis, diagnosticată cu cancer: "Încă mai am dureri. Am momente în care cad, în care plâng"

Sursa foto: Facebook Oana Lis
Sursa foto: Facebook Oana Lis

Oana Lis a mărturisit că a fost diagnosticată cu cancer.

"Nu pot să zic că sunt de nota 10, în cea mai bună formă. Nu am vorbit pe internet. Acum o lună, am fost diagnosticată cu un carcinom, care e o formă de cancer de piele. Nu aveam niciun simptom. Știind că atunci când treci printr-o perioadă mai grea corpul reacționează, am zis să-mi fac și eu analizele. Eu aveam o pată. O aveam de doi ani de zile și am văzut că s-a mărit. Nu m-am dat cu creme, nu a dispărut, dar mă și obișnuisem cu ea. Mi se părea ceva ciudat și mi s-a spus că este periculos, că trebuie să fac o biopsie. Este un carcinom malign”, a spus Oana Lis, în emisiunea La Măruţă.

"Nu sunt puternică mereu. Am momente în care cad, în care plâng"

"Nu am vorbit decât cu câteva persoane. A fost o perioadă destul de grea. Încă mai am niște dureri după intervenție. Acum realizez. Eu n-am avut nicio operație până acum, decât cea de apendicită. Am 44 de ani. Viorel stând acasă, în ziua în care am fost la clinică nu puteam să conduc, m-am întors cu taxiul. Și oamenii puternici au nevoie de sprijin. În ultimele trei săptămâni, pare că eram foarte fericită și foarte veselă. Am vrut să nu spun nimănui decât abia acum, când sunt cât de cât ok. Nu sunt puternică mereu. Am momente în care cad, în care plâng. Am și eu nevoie de o îmbrățișare, să mă întrebi ce fac, să mergi cu mine la doctor. În fiecare zi, luna asta, m-am rugat”, a dezvăluit Oana Lis.

Cancerul de piele ucide o treime din persoanele diagnosticate cu melanom malign. Conform datelor Organizației Mondiale a Sănătății, la fiecare 4 minute o persoană moare de cancer de piele, scrie dcmedical.ro. Legătura dintre expunerea la soare şi cancerele de piele a fost descoperită abia în 1956. În România, peste 1.000 de persoane sunt diagnosticate anual cu melanom malign, iar aproape o treime decedează din cauza acestei afecţiuni.

Vezi și:  Oana Lis a aflat că are un frate vitreg, pe care nu vrea să-l vadă. "L-am detestat. Nu-i puteam pronunța numele de durere"

"I-am promis că nu-l las la azil". Oana Lis, criticată aspru după ce a  cerut bani pentru Viorel: S-a agravat situația. Asta mi-a dat viața peste cap

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel