Urmărește emisiunea live


O sobă a explodat într-o sală de clasă. Cinci elevi au ajuns la spital

ambulanta
ambulanta

Cinci elevi ai Liceului Auto din Ploieşti au fost răniţi, marţi dimineaţă, după ce o sobă a explodat într-o sală de clasă, elevii fiind transportaţi imediat de mai multe ambulanţe la Unitatea de Primire Urgenţe.

Potrivit primelor informaţii, se pare că explozia ar fi survenit în urma unei acumulări de gaze produse din cauza faptului că unii elevi s-au jucat deschizând şi închizând robinetul de gaz al sobei de teracotă, informează Mediafax.

În urma deflagraţiei, care nu a fost urmată de incendiu, cinci elevi de clasa a X-a au fost răniţi. Doi dintre ei au fost preluaţi de ambulanţe SMURD, iar ceilalţi trei de Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Toate cele cinci victime au fost duse la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Pediatrie din Ploieşti, unde la ora transmiterii acestei ştiri sunt investigaţi medical. Primele informaţii oferite de cadrele medicale arată că starea celor cinci adolescenţi nu este gravă.

Conform şefului Inspectoratului Şcolar Prahova, Gheorghe Borovină, clădirea în care s-a produs explozia aparţine Liceului Auto din Ploieşti, care funcţionează în două imobile diferite, unul dintre ele foarte vechi, unde încălzirea se face exclusiv cu sobe alimentate cu gaz.

În momentul deflagraţiei elevii erau singuri în clasă, aşteptând profesorul pentru a începe ora de curs.

La faţa locului se află poliţişti şi reprezentanţi ai ISU, dar şi reprezentanţi ai Distrigaz, pentru a stabili cauza deflagraţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel