O femeie a câștigat 3 milioane de dolari la loto. Noroc că și-a verificat căsuța de spam a mail-ului

O femeie a câștigat 3 milioane de dolari la loto. Noroc că și-a verificat căsuța de spam a mail-ului / Foto: Pixabay
O femeie a câștigat 3 milioane de dolari la loto. Noroc că și-a verificat căsuța de spam a mail-ului / Foto: Pixabay

O femeie a câștigat 3 milioane de dolari la loto după ce și-a verificat căsuța spam căutând un alt mail.

O femeie din SUA era cât pe ce să rateze un premiu de 3 milioane de dolari la loto. Laura Spears cumpărase un bilet Mega Millions de pe site-ul web al Loteriei Michigan pentru extragerea din 31 decembrie 2021.Ea a ales cinci numere pentru a câștiga un milion de dolari, plus opțiunea de a-și înmulți premiul cu trei, scrie CNN

„Am văzut un anunț pe Facebook că jackpot-ul Mega Millions era destul de mare, așa că mi-am făcut un cont și mi-am cumpărat un bilet”, a declarat Laura Spears, în vârstă de 55 de ani, oficialilor Loteriei din Michigan.

Căuta în căsuța de spam un alt mail

Extragerea a fost făcută, iar numele câștigătoare au fost anunțate, dar femeia habar nu avea că ea este mare câștigătoare a celor 3 milioane de dolari. A aflat absolut întâmplător. În timp ce căuta un mail în căsuța de spam a observat că are unul și de la loterie. A fost șocată când a aflat câți bani a câștigat.

„Câteva zile mai târziu, căutam un e-mail de la cineva, așa că am verificat căsuța de spam din contul meu de e-mail. Atunci am văzut un e-mail de la loterie, prin care mă anunța că am câștigat un premiu. Nu-mi venea să cred ce citeam, așa că m-am conectat la contul meu de loterie pentru a confirma mesajul din e-mail. Totul este încă atât de șocant pentru mine, că am câștigat cu adevărat 3 milioane de dolari!”, a povestit femeia.

Laura Spears și-a ridicat săptămâna trecută premiul de la sediul loteriei. Ea a spus că intenționează să-și împartă banii cu familia și să se pensioneze mai devreme.

Noroc chior pentru o pensionară. A dat lovitura la loto pentru a treia oară în ultimii 3 ani

Noroc chior pentru femeie în vârstă de 61 din ani, din Maryland, SUA. Aceasta a câștigat la loterie pentru a treia oară în ultimii trei ani. Recent, ea luat premiul cel mare în valoare de 50.000 de dolari.

În luna august a anului 2018, femeia a câștigat pentru prima dată la loterie, aceeași sumă, de 50.000 de dolari. În octombrie 2019, ea a dat din nou lovitura. Recent, după ce a cumpărat două bilete în valoare de 5 dolari, aceasta și-a pus în palmares cel de-al treilea câștig. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel