Nicole Cherry şi Juno, show total pe scena Te cunosc de undeva! Juno: Am văzut din piesă, căci altfel nu cred că reuşeam

Nicole Cherry şi Juno, show total pe scena Te cunosc de undeva!
Nicole Cherry şi Juno, show total pe scena Te cunosc de undeva!

În cea mai nouă gală a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzată mâine seară, de la 20:00, la Antena 1, ruleta le-a adus lui Nicole Cherry şi lui Juno o transformare de zile mari şi una dintre cele mai cunoscute piese româneşti – gypsy: Dumbala Dumbala a grupului muzical Mawaca, din São Paolo. 

Hitul petrecerilor, aşa cum este cunoscută piesa de referinţă a celor doi concurenţi le-a dat mari bătăi de cap încă de la primele repetuţii. „Ne-am bucurat foarte mult când am primit provocarea, e un moment colorat şi o piesă cu mult ritm, dar trebuie să recunoaştem că refrenul ne-a dat ceva de furcă!”, a dezvăluit Nicole, în vreme ce Juno a completat: „A durat puţin până am văzut din piesă, până am găsit împărţirea textului ca să îl putem reţine, căci altfel nu cred că reuşeam, dar apoi chiar ne-am distrat!”, a mai spus concurentul care s-a văzut nevoit să bifeze un nou travesti pe scena transforming show-ului de la Antena 1. „Dacă săptămâna trecută am avut Eminem și eram relaxat, pentru că aveam rap… acum, culmea, sunt și mai relaxat!“, a mai spus artistul.

La rândul ei, Crina Mardare, profesoara de canto Te cunosc de undeva! s-a declarat încântată de momentul celor doi: „E o piesă care îl are un vino-ncoa... te agață cumva“, iar Adriana Trandafir, profesoara de actorie, a completat: „Cred că va fi un moment foarte, foarte colorat, foarte frumos! De abia aștept platoul!“. Cum se vor descurca cei doi, dar şi ceilalţi concurenţi cu provocările primite la ruletă, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a show-ului, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel