Messi declară la Paris că visează la Champions League. „Clubul este gata să lupte pentru toate trofeele”

Facebook PSG
Facebook PSG

Lionel Messi spune că abia așteaptă să câștige din nou UEFA Champions League.

Lionel Messi, proaspăt legitimat la Paris Saint-Germain, spune că visează să mai câștige o dată UEFA Champions League. Conform BBC, Messi crede că „are echipa capabilă să o facă”.

PSG încă nu a câștigat până acum prestigioasa competiție europeană de fotbal, după ce a pierdut finala din 2020 cu Bayern Munchen. „Ținta și visul meu este să câștig încă o dată Champions League”, a spus Messi în conferința de presă de dezvăluire a înțelegerii cu PSG.

Messi a plecat de la FC Barcelona și așteaptă o nouă provocare în capitala Franței

Messi a părăsit FC Barcelona, club la care evolua de la 13 ani, fiindcă echipa nu a putut să-și permită înțelegerea cu jucătorul din cauza regulilor de Fair Play Financiar. Considerat unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie, argentinianul de 34 de ani a înscris 672 de goluri în 778 de meciuri pentru formația catalană.

De șase ori a cucerit Messi Balonul de Aur, câștigând alte 35 de trofee cât timp a evoluat la FC Barcelona. Acum, este entuziasmat să înceapă „un nou moment al vieții”, după o despărțire „dificilă” de clubul care evoluează pe Camp Nou.

A fost dificil

„A fost dificil să fac schimbarea după atât de mult timp”, a spus el pentru reporterii adunați la conferința de presă. „Dar din momentul în care am ajuns aici mă simt foarte fericit și vreau să încep antrenamentele. Vreau să fie totul rapid”, a adăugat Messi.

„Singura mea dorință este să încep să mă antrenez. Vreau să lucrez cu personalul tehnic și cu coechipierii pentru a începe acest nou moment al vieții. Vreau să joc, abia aștept. Vreau să câștig la fel ca în fiecare moment al carierei mele. Cred că clubul este gata să lupte pentru toate trofeele. Acesta este obiectivul meu, vreau să continui să cresc și să câștig titluri și de aceea am ales această echipă”, a mai explicat argentinianul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel