Loredana, apariție de infarct. Val de atacuri după ultimul video în ipostaze interzise: Oprește-te până nu se alege praful. Cu ce ți-am greșit?

Foto: capturi Youtube
Foto: capturi Youtube

Loredana Groza a fost pusă la zid, din cauza ultimului videoclip pe care l-a lansat.

Loredana Groza a lansat o nouă piesă fresh, un stil complet diferit față de ce cânta până acum, lucru care i-a surprins pe fanii ei, care nu au ezitat să reacționeze. 

Noua piesă se numește "Emoțiile" și are un videoclip provocator. 

Vezi și: Andreea Bănică, schimbare de look. Nu mai arată deloc cum o știai: S-a tuns scurt

Rafală de mesaje în urma videoclipului și a piesei pe care le-a lansat

Imaginile cu Loredana din videoclip și piesa în sine nu i-a prea bucurat pe urmăritorii ei și au taxat-o imediat:

"Nu e Loredana pe care o ascultam acum 10 - 20 de ani....păcat", "Fost-ai lele cât ai fost.....", "Oprește această "renaștere" până când nu se alege praful de ce ai însemnat pentru muzica din România", "Cel mai prost și neinspirat clip al ei", "De ce, Lori? De ce? Cu ce ți-am greșit?", "Se crede și asta Jennifer Lopez!", "Cine și-o fi bătut joc de Loredana să o pună în ipostazele astea?", "Penibilă!", "Ce mizerie!", sunt doar câteva dintre comentariile urmăritorilor.

- "Loredana copiază generația tânără prin intervenții și etalare pe scena sau in videoclipuri. Un sfat: chiar dacă ne aflam la o criza a vârstei (toți o vom avea, că așa e viața), trebuie să ținem cont și să ne încadrăm in ce ni se potrivește. O femeie la 50 de ani poate fi foarte frumoasa, feminină, dar altfel, într-o ipostază adecvată statutului și vârstei. Loredana, nu te avantajează acest mod, fa ceva pentru a nu cădea cu totul în disgrație, la modul estetic! E păcat!... E o discordanta între ceea ce vrei sa ne arăți și felul în care o faci, iar asta pentru că nu e in acord nici cu fizicul, nici cu vârsta, oricâte îmbunătățiri am face. De regulă, nu aduc astfel de critici nimănui, dar am zis că poate citești aceste rânduri și îți creez o invitație la reflecție. Nu ar fi rău... Ai o voce de aur și ne-ar plăcea sa fie și o Loredana plăcută privirii în adevăratul sens", a scris un alt fan.

Vezi și: Andra și Smiley, moment stânjenitor la Românii au Talent. A intrat în pământ când a auzit: Sunt dispus să te faci plic pe mine, serios!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel