Andra și Smiley, moment stânjenitor la Românii au Talent. A intrat în pământ când a auzit: Sunt dispus să te faci plic pe mine, serios!

Smiley și Andra au avut un schimb de replici incendiare în ediția de luni a emisiunii "Românii au talent".

Totul a pornit de la numărul de dans al soților din trupa Duo Varadi.

Smiley a fost cel care i-a făcut Andrei o propunere indecentă, după ce artista s-a lăudat că și ea a făcut mișcări asemănătoare ca a celor doi concurenți. 

Mai exact, Smiley i-a propus artistei să încerce amândoi să facă acest număr de dans, însă numai după ce va slăbi câteva kilograme, lucru ce i-a amuzat pe restul juraților, dar și pe telespectatori.

Vezi și: Jeremy Clarkson, atac la adresa lui Meghan Markle: O actriță nătângă va răpune monarhia. În cinci ani, Markle este gata

Iată schimbul de replici dintre cei doi

"Ne faceţi să visăm cu ochii deschişi, ca şi noi putem să facem asta, dar mai bine admiram, că nu vom putea face noi asta niciodată. Dar e bine că veniţi voi şi ne arătaţi cum se dansează. Mai ales când la mijloc e şi o dragoste atât de frumoasă", a spus Andra.

"Andra mi-a mărturisit, pe parcursul numărului vostru, că a încercat să facă şi ea să facă figura aia de la final. Cea în care tu te-ai făcut plic pe el şi l-ai îmbrăţişat. Andra, dacă tu te angajezi ca un an de zile să repetăm ca să ne iasă figura aia, eu sunt dispus să te faci plic pe mine, serios! O să mai şi slăbesc puţin", a spus Smiley.

"Şi eu trebuie să mai slăbesc, să poţi să mă ţii! Am putut să fac asta. Trebuie să vă povestesc. Am rămas pe capul lui!", a completat Andra.

"Cu speranța ca Andra să nu rămână pe capul meu la anul, când o să repetăm figura... vă dau un da", a încheiat Smiley.

Comentariile celor doi au stârnit hohote de râs.

Vezi și: Cum arată Andrei, fiul lui Dan Capatos. Are 10 ani și i-a moștenit problemele de sănătate. Fotografia care i-a surprins pe fani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel