Jeremy Clarkson, atac la adresa lui Meghan Markle: O actriță nătângă va răpune monarhia. În cinci ani, Markle este gata

Vedeta Top Gear, Jeremy Clarkson, a atacat-o dur pe Meghan Markle, în urma interviului pentru Oprah.

Prezentatorul i-a adresat cuvinte grele ducesei de Sussex și a spus tot ce avea pe suflet despre ceea ce crede cu adevărat despre fosta actriță din serialul american "Suits".

Jeremy Clarkson l-a apărat pe Piers Morgan, prezentatorul britanic care și-a dat demisia după ce a atacat-o pe Meghan Markle în urma interviului. Piers Morgan și-a asumat cele spuse în acele momente și a preferat să rămână fără locul său de muncă de la "Good Morning Britain". Acesta a pus sub lupă inclusiv tentativa de suicid la care Meghan Markle a făcut referire în interviul care a stârnit un adevărat scandal. Acesta nu crede că a fost ceva adevărat nici în respectivele afirmații.

Atac fără precedent. "Meghan Markle, o actriță nătângă de televiziune"

Vezi și: Prințesa Charlotte, mesaj neașteptat pentru Prințesa Diana. Ce i-a putut scrie bunicii ei pe care nici nu a cunoscut-o

"Pentru prima dată în viața mea m-am trezit că sunt total de acord cu Piers Morgan. Meghan este apreciată de cei tineri și proști, care cred că brandul ei de victimizare va răpune într-o bună zi monarhia britanică.

Dar nu se va întâmpla așa ceva, pentru că monarhia a îndurat perioade mai rele de atât: decapitări, scandaluri amoroase, abdicări. Dacă monarhia britanică a putut trece peste așa ceva, sunt absolut convins că o va face și acum, cu Meghan Markle, o actriță nătângă de televiziune.

Vă rog să mă credeți când vă spun că Markle este gata în următorii cinci ani. Suspectez că activitățile ei vor fi să stea la poze pe cont propriu în fața clădirii Taj Mahal sau să se relaxeze pe yachtul vreunui bogătaș. Totul, pe când săracul Piers Morgan va realiza că și-a pierdut jobul pentru absolut nimic", a susținut Jeremy Clarkson, potrivit publicației insider.com.

Vezi și: Tora Vasilescu face praf pe vedetele din showbiz: Mă uit cu tristețe la televizor. Nu are lumea curaj să le spună, sunt mutanți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel