Încăierare între jandarmi și șoferii înzăpeziți la Huși

vama_albita
vama_albita

Scandal între jandarmi și șoferii înzăpeziți la Huși, nemulțumiți că nu sunt lăsați să ajungă la Vama Albița, din cauza viscolului puternic. Mascații au fost nevoiți să intervină pentru a calma situația conflictuală.

Din cauza viscolului și a zăpezii, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a decis ca circulația pe mai multe drumuri din Moldova să fie întreruptă, inclusiv pe DN 24 B Huşi - Albița, până când șoseaua va fi degajată.

Măsura impusă de CNADNR i-a nemulțumit pe cei care doreau să ajungă la Vama Albița, în majoritate cetățeni moldoveni, care au sărbători Crăciunul pe stil vechi în România.

La un moment dat, un agent de la Poliţia Rutieră a fost îmbrâncit de o parte din cei aflaţi la ieşirea din municipiul Huşi cu intenţia de a ajunge în Vama Albiţa.

Poliţistul în cauză a scos şi pistolul din dotare în încercarea de a intimida un şofer din Republica Moldova care a ignorat semnalele agentului de a opri înainte de indicatorul ce interzice accesul spre vamă.

"Şoferul autoturismului de teren a forţat blocajul existent, fiind foarte aproape de a-l lovi pe agentul de poliţie, care s-a ferit din faţa maşinii. Ulterior, când şoferii şi pasagerii existenţi în zonă au observat că respectivul conducător auto a reuşit să plece spre vamă, spiritele s-au încins. În consecinţă, pentru a menţine situaţia sub control, în zonă s-au mobilizat peste 20 de poliţişti şi jandarmi, inclusiv lucrători ai Serviciului de Acţiuni Speciale", a declarat, marţi, inspectorul şef al IPJ Vaslui, Mihai Carp, potrivit Mediafax.

În continuare, în zonă viscolește puternic, pasagerii fiind rugați să încerce să se cazeze în această noapte în Huși, întrucât pe drumul european E 581 s-au format suluri de zăpadă, ce depăşesc pe alocuri chiar şi un metru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel