Gigi Becali: "Le-am dat noi Schengen în seara asta"

Gigi Becali este în culmea fericirii după  victoria  Stelei,  scor 1-0, în faţa lui Chelsea, în optimile de finală ale Ligii Europa. El a declarat că va merge la Muntele Athos, i-a ironizat pe jucătorii englezi şi a punctat: "Nu ne vrea în Schengen? Le-am dat noi Schengen în seara asta".

Patronul Stelei, Gigi Becali, este aproape sigur de calificarea Stelei în sferturile de finală ale Ligii Europa, chiar dacă pe roş-albaştrii îi aşteaptă o deplasare foarte dificilă în Anglia, pentru returul cu Chelsea. Becali a declarat că în momentul de faţă Steaua nu poate fi eliminată de nicio formaţie din Liga Europa. "Calificarea este rezolvată în proporţie de 70-80 la sută, pentru că noi o să marcăm gol la Londra, iar Chelsea nu poate să-i înscrie niciodată trei goluri Stelei", a spus Becali, la Digi Sport.

 Într-o altă intervenţie, la sport,ro, patronul Stelei a fost extrem de ironic: "N-am avut nici o emoţie pentru că n-au avut nici o ocazie. Tot noi am fost mai periculoşi pe contraatac. Europa nu ne vrea în Schengen? Le-am dat noi Schengen în seara asta!

 Chelsea nu e echipă care să ne dea nouă două goluri. Ei n-au viteză, Terry nu mai ştia unde îi e căciula, era distrus. Pe Lampard nici nu l-am văzut, Hazard s-a hazardat, l-a ţinut Râpă de nici n-a mişcat. La ora asta în Europa League nu ne poate bate nimeni, poate în Liga Campionilor, Real, Barcelona... În rest ţaca-ţaca, îi tocăm pe toţi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel