Fiica lui Frunzăverde face reclamă la un un târg de nunți

targ-nunta
targ-nunta

Fiica și ginerele lui Frunzăverde apar pe afișul care promovează un târg de nunți ce va avea loc la Timișoara

Nunta Soranei Frunzăverde, fiica politicianului cărășan Sorin Frunzăverde, cu medicul Ioan Bălănică, ce a avut loc în data de 8 septembrie 2012, a fost, fără îndoială, nunta anului la Timișoara. Atât ceremonia religioasă de la Catedrala Mitropolitană, cât și petrecerea ce a urmat la Cantina Politehnicii au fost la superlativ, scrie oradetimis.ro.

Mireasa a purtat o rochie în valoare de 10.000 de euro creată de Cătălin Botezatu, iar doi colaboratori apropiați ai designerului, Mirela Vescan şi pe Laurent Tourette au venit la Timișoara special pentru a o machia și coafa pe mireasă.

Ecourile nunții despre care se spune că ar fi costat 400.000 de euro nu s-au stins nici acum, astfel că o fotografie de la nunta fiicei și ginerelui lui Frunzăverde a fost aleasă să promoveze târgul de nunți ce va avea loc în perioada 4-6 ianuarie la Casa Tineretului. Televiziunile locale promovează și un clip cu imagini spectaculoase de la nunta celor doi.

Târgul de nunţi „Planifică-ţi nunta într-o zi” se află la ce-a de-a 16-a ediţie.

Peste 70 de firme îşi vor expune cataloagele cu invitaţii, aranjamente florale, decoraţiuni, rochii de mirese şi costume de mire. Orarul de vizitare va fi vineri, 4 ianuarie, între orele 14 – 20, sâmbătă, 5 ianuarie între orele 10 – 20 şi duminică, 6 ianuarie, între orele 10 – 18. Intrarea costă 5 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel