EBa, un nou atac la adresa lui Sebastian Bodu

eba1
eba1

Elena Băsescu reia atacul la adresa protejatului lui Adriean Videanu, europarlamentarul PDL, Sebastian Bodu. Mezina președintelui Băsescu scrie pe Facebook că Bodu a adoptat o atitudine de non-combat la adresa PSD, dar și cu atacuri rasiste și scandaluri de corupție în PE.

"Chiar azi, de Ziua Internațională a Romilor, protejatul lui Videanu, Bodu, a insistat să mai dea o palmă unei etnii oricum defavorizate. Timp de 4 ani, cel care a fost impus de Adriean Videanu să reprezinte PDL la Bruxelles, ne-a obișnuit cu atacuri rasiste, scandaluri de corupție în PE -amendamente contra bani şi atitudini non-combat la adresa adversarilor politici. La fiecare ședința a delegaţiei Sebastian Bodu încearcă să ne convingă să rămânem pasivi la acţiunile PSD-ului deoarece el mai are de plătit ani buni pentru casa cumpărată de la domnul Ilie Sârbu.

Fac apel la conducerea PDL să facă o evaluare obiectivă, şi nu la nervi, a tuturor europarlamentarilor care reprezintă partidul, şi să ia măsuri ca cei " invizibili" să devină " vizibili", a scris EBa pe Facebook.

Reacția Elenei Băsescu vine după ce Sebastian Bodu a adresat o scrisoare deschisă președintelui Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), Asztalos Csaba, în care critică un articol din noua ordonanță de urgență privind prevenirea și sancționarea tuturor faptelor de discriminare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel