Dramatism în Belgia. Antwerp a câștigat titlul pentru prima dată din 1957, cu un gol în minutul 90+4 / Video

Foto - Pexels
Foto - Pexels

Campionatul Belgiei, sezonul 2022-2023, s-a încheiat cu momente dramatice.

Royal Antwerp a câștigăt campionatul Belgiei la fotbal pentru prima dată din sezonul 1956-1957. Antwerp s-a deplasat pe la Genk, care la rândul ei cu o victorie putea să ocupe primul loc și să câștige titlul.

Mai mult, în lupta pentru câștigarea campionatului s-a mai aflat și Union SG, dar care a pierdut acasă, scor 1-3.

Prin urmare, Royal Antwerp a profitat de pasul greșit al echipei Union SG și astfel, în urma golului marcat de fostul jucător al lui Tottenham Hotspur, Toby Alderweireld, a încheiat campionatul în frunte.

VIDEO

Vezi și - Karim Benzema a spus 'adio' clubului Real Madrid. Top cele mai frumoase goluri în tricoul 'galacticilor' - Video

Starul francez Karim Benzema a fost titular și a marcat un gol la ultimul său meci sub culorile echipei Real Madrid, pe stadionul Santiago Bernabeu, împotriva echipei Athletic Bilbao, în etapa finală a campionatului de fotbal al Spaniei, La Liga.

Karim Benzema este câştigătorul Balonului de Aur în anul 2022 şi fotbalistul cu cele mai multe trofee din istoria clubului Real Madrid.

Real Madrid a anunţat oficial duminică despărţirea de Benzema la finalul acestui sezon. Francezul a sosit pe Santiago Bernabeu în iunie 2009, în acelaşi timp cu starul portughez Cristiano Ronaldo, căruia i-a fost partener în atacul echipei madrilene până în anul 2018, când lusitanul s-a transferat la Juventus Torino.

În 14 sezoane petrecute la clubul madrilen, Karim Benzema a câştigat cinci Ligi ale Campionilor, cinci Cupe Mondiale ale cluburilor, patru Supercupe ale Europei, patru titluri de campion al Spaniei, trei Cupe şi patru Supercupe ale Spaniei, aminteşte Real Madrid. 

Vezi aici topul celor mai frumoase goluri în tricoul 'galacticilor' marcate francezul Karim Benzema

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel