Dr. Emilian Imbri, moment jenant în direct la TV: E de râs! Fugiți până nu e prea târziu

Captură video RealitateaPlus
Captură video RealitateaPlus

Medicul Emilian Imbri a avut parte de un moment jenant în direct la TV.

Medicul Emilian Imbri a fost invitat la o emisiune de la RealitateaPlus. După ce a asistat la cearta dintre Antonio Andrușceac (AUR) și Ionuț Moșteanu (USR), doctorul a spus că a avut parte de un moment jenant, întrucât nu are nici o legătură cu acest subiect și se aștepta să vorbească despre situația epidemiologică din România, nu să asiste la scandalul parlamentarilor.

"Eu îmi cer scuze, am avut impresia că sunt în plus. E de râs, îmi cer scuze, eu sunt mai zăpăcit mai așa. Am intrat și nu am întrebat ce e aici așa. Am încercat să admir eleganța doamnei moderator, care a reușit să mă scoată dintr-o situația jenantă, îmi dă și cuvântul. Eu am niște colegi care au intrat de curând în Parlament, sunt doi profesori renumiți pe care îi admir și vreau să le transmit: "Copii, fugiți de acolo până nu e târziu". Vă promit că rămân liniștit aici, cine mai poate pleca.", a spus amuzat medicul Emilian Imbri, după ce a asistat la cearta dintre Ionuț Moșteanu și Antonio Andrușceac.

VEZI ȘI: Scandalul din Parlament, mutat în direct la TV. Antonio Andrușceac - Ionuț Moșteanu: "O adunătură de securiști și extremiști" / "Pe prostia voastră!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel