Scandalul din Parlament, mutat în direct la TV. Antonio Andrușceac - Ionuț Moșteanu: "O adunătură de securiști și extremiști" / "Pe prostia voastră!"

Antonio Andrușceac (AUR) și Ionuț Moșteanu (USR) s-au certat în direct la TV, după ce astăzi, cel din urmă s-a certat pe holurile Parlamentului cu Dan Tanasă, parlamentar AUR.

Antonio Andrușceac, parlamentar AUR, și Ionuț Moșteanu de la USR s-au certat în direct la RealitateaPlus. Cei doi s-au numit reciproc securiști și extremiști, după scandalul de astăzi din Parlament.

VEZI ȘI: Scandal groaznic pe holul Parlamentului. Deputați USR și AUR, la un pas de bătaie! ”Băi păduche, dispari!”

Redăm integral dialogul dintre cei doi:

Ionuț Moșteanu: Este regretabil că s-a ajuns aici, dar acum printr-un accident al istoriei, AUR a reușit anul trecut prin pandemie să intre în Parlament.

Antonio Andrușceac: Nu, pe prostia voastră, nu pe pandemie.

Ionuț Moșteanu: Îi vedem acum în toată splendoarea, un partid extremist desfășurându-se în Parlament. Dacă AUR vrea să se delimiteze de comportamentul absolut josnic al deputatului Tănase trebuie să îl dea afară din grupul parlamentar și din partid, ca să arate un semn de decență pentru români.

Antonio Andrușceac: Așa cum ați făcut voi cu Barna sau așa cum ați făcut cu Iulian Bulai când a jignit toți creștinii din România! Uniunea securiștilor din România dovediți de CNSA își permite să pună etichete de extremism. V-ați numărat securiștii din partid?

Ionuț Moșteanu: Domnul Andrușceac continuă povestea asta cu securiștii...

Antonio Andrușceac: Cum ai ajuns tu fără studii dacă nu ești securist? Cum ai ajuns cu liceu? Cum ai ajuns în consiliul de administrație al TAROM, un băiat de la țară fără studii ca tine?

Ionuț Moșteanu: Dacă vrea să vorbim de securiști, AUR a băgat în Parlament torționarii, pe Tobă. Tot partidul AUR este o adunătură de securiști și extremiști care umblă cu crucea română și înjură cât îi țin puterile.

Antonio Andrușceac: Nu vorbesc cu copii din ăștia care nu își găsesc diploma de BAC.

VEZI ȘI: Dan Tănasă se compară cu un câine: A mușcat ”fetițele” de la USR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel