Daniel Chițoiu ar fi singurul vinovat pentru accidentul mortal. Expertiză finalizată - surse

Ar fi fost finalizată expertiza în cazul fostului ministru Daniel Chițoiu şi, neoficial, pe surse Antena 3, s-ar fi dovedit că este culpa exclusiv a sa. 

Expertiza ar fi fost cerută în cazul anchetei penale care se desfăşoară la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. La această expertiză au putut fi reprezentate toate părţile. Atât familia celor decedaţi, cât şi fostul ministru ar fi avut dreptul la experţi care să îi reprezinte. La acest moment, fiecare parte din dosar poate contesta această expertiză. Deocamdată, niciunul nu a făcut-o.

Ar fi fost cerută o expertiză medico-legală pentru cea de-a treia victimă, singura persoană care a rămas în viaţă după impact şi care a fost internată în spital timp de două luni. Urmează ca această expertiză să fie făcută, apoi transmisă anchetatorilor şi, apoi, dacă nu vor exista alte cereri sau alte contestaţii este posibil ca dosarul să fie trimis către instanţă pentru a fi judecat.

Accidentul în care a fost implicat Daniel Chițoiu a avut loc în luna decembrie a anului trecut, pe șoseaua care leagă Piteștiul de Vâlcea.  Fostul ministru venea de la Vâlcea, ar fi intrat pe contrasens și ar fi lovit mașina în care se aflau trei persoane. Doi soți au decedat, unul pe loc și celălalt în drum spre spital. A treia victimă a fost internată la Pitești și apoi transferată la un spital din Capitală, unde a rămas internată timp de două luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel