Dan Diaconescu face dezvăluiri "senzaționale" despre Elodia

dan_diaconescu_cioaca
dan_diaconescu_cioaca

Dan Diaconescu a făcut noi dezvăluiri despre cazul Elodia Ghinescu. El  susține că avocata ar mai fi în viață și pune o serie de întrebări cu subînțeles. Serialul Elodia ar putea continua la televiziunea lui Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu a subliniat că experții nu au putut demonstra că sângele găsit în apartamentul și în mașina lui Cristian Cioacă ar fi al Elodiei Ghinescu. Acest lucru a fost subliniat și de Lumea Justiției. DD atrage atenția că presupusul sânge al Elodiei ar fi fost "pus" în apartament chiar de colegii lui Cristian Cioacă. DD susține că Cioacă a fost dus de colegi la shaorma și apoi au apărut presupusele petele de sânge.

Mai mult, Elodia era blondă în momentul în care a dispărut.

Dan Diaconescu a mai făcut legătura dintre sepepistul Ilie Cristian și interceptarea telefoanelor Elodiei Ghinescu. El a susținut că este posibil ca Elodia să fi fost agent secret. După anunțarea dispariției Elodiei, în fața părinților acesteia au fost puse mai multe poze, printre care și una cu Ilie Cristian. Părinții Elodiei au spus că nu-l cunosc, însă polițiștul le-ar fi dat o carte de vizită pentru eventualitatea în care și-ar fi amintit ceva. Ulterior, polițiștul ar fi fost sunat chiar de Ilie Cristian. Sepepistul l-ar fi întrebat pe polițist dacă l-a căutat. Când polițiștul l-a întrebat despre Elodia, acesta a spus că ultima oară când a vorbit cu ea avea probleme cu niște turci.

Dan Diaconescu susține că Elodia ar fi în Suedia. El subliniază că-i va fi foarte ușor lui Cristian Cioacă să câștige la CEDO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel