Copil de trei ani, atacat de un câine în Dâmbovița. A fost mușcat de față

caine-agresivitate
caine-agresivitate

Un copil în vârstă de trei ani a fost mușcat de un câine fără stăpân în comuna Potlogi.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa spun că băiețelul a fost muşcat de un câine, pe stradă, în comuna Potlogi, satul Romaneşti, unde se afla cu sora sa în vârstă de cinci ani, scrie realitatea.net.

"Primele noastre date arată că baieţelul de trei ani era pe stradă în Potlogi, satul Romaneşti, împreună cu sora sa, iar la un moment dat a fost muşcat de un câine maidanez de cap şi de faţă. Practic, au rămas colţii animalului în zonele unde a fost muşcat. Imediat, părinţii copilului l-au luat pe acesta şi l-au dus la dispensarul comunal, de unde, după ce a primit îngrijiri medicale, s-a sunat la Garda de Intervenţie Potlogi. Imediat a venit o ambulanţă SMURD care l-a transportat pe pacient la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Eduard Ţelea.

VEZI ȘI: Copil ucis de maidanezi în parcul Tei

Medicii spun că băieţelul este în stare stabilă, iar după o serie de investigații amănunțite se va stabili dacă va fi trimis la o unitate medicală din Bucureşti.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, câinele care l-a muşcat pe copil nu are stăpân şi trăieşte pe un teren unde se depozitează gunoiul din localitatea Potlogi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel