Conference League. CFR Cluj, Sepsi, FCSB şi Universitatea Craiova luptă pentru calificare. Trei din patru echipe merg în playoff

Real Madrid şi FC Barcelona boicotează Adunarea generală a Ligii spaniole prevăzută la Dubai/ Sursa: Pexels
Real Madrid şi FC Barcelona boicotează Adunarea generală a Ligii spaniole prevăzută la Dubai/ Sursa: Pexels

CFR Cluj, Sepsi Sf. Gheorghe, FCSB şi Universitatea Craiova luptă joi seară pentru calificarea în playoff-ul Conference League. Toate cele patru meciuri vor fi transmise în format livetext pe DC NEWS. 

Trei din patru echipe merg în playoff-ul Conference League. Este vorba despre CFR Cluj, care a învins Şahtior Soligorsk cu 1-0, FCSB, care s-a impus tot cu 1-0 contra celor de la Dunajska Streda, şi Universitatea Craiova, care a spulberat-o pe Zorya cu 3-0 la debutul lui Mirel Rădoi. 

CFR Cluj - Şahtior Soligorsk

Repriza secundă

FINAL

Min. 62: Șansă de gol pentru CFR Cluj! Jefte Bentacor șutează la colțul lung, din voleu, dar mingea trece pe lângă vinclul porții adverse.

Prima repriză 

Pauză

Min. 38: GOOOLLL CFR Cluj! Debeljuh pătrunde în careu și, din cădere, în pasează în stânga lui Betancor, care înscrie cu poarta goală!

Min. 28: Ocazie bună pentru CFR Cluj! Petrila pătrunde în flancul stâng și șutează cu efect, la colțul lung, pe lângă poarta lui Plotnikov.

Min. 11: Ocazie bună pentru CFR Cluj! Ciprian Deac agață o minge din fața lui Plotnikov, ieșit neinspirat, dar mingea se scurge pe lângă poartă.

Min. 8: Ciprian Deac încearcă o pasă decisivă, în fața porții, dar Plotnikov iese și reține.

Min 1: A început meciul

De la ora 20:00, CFR Cluj primeşte vizita celor de la Şahtior Soligorsk. În tur a fost 0-0, astfel că Dan Petrescu a anunţat că ia în calcul chiar şi ajungerea la loviturile de departajare. În acest sezon, CFR Cluj a mai fost eliminată o dată la penalty-uri, de Pyunik Erevan din Liga Campionilor. 

"Dacă ați văzut meciul tur, nu sunt diferențe între noi și ei, nici între Belarus și România, nici între Armenia și România. Se poate întâmpla orice.

Nu este diferență nici de lot, nici de bani. Ambele echipe sunt la fel de bune, inspirația și norocul vor aduce calificarea.

Putem avea prelungiri, penalty-uri, unde nu am câștigat niciodată în carieră un meci. Poate mâine va fi primul, cine știe? Va fi un meci foarte echilibrat, împotriva unei echipe la fel de bune.

Cel mai important este să ne calificăm mai departe. Dacă în meciul cu armenii am pierdut și am rămas în Europa, acum am ieși de tot, ceea ce n-ar fi bine pentru nimeni", a spus Dan Petrescu, citat de Digisport.

Djurgardens IF - Sepsi Sf. Gheorghe 

Repriza secundă 

FINAL

min. 71: GOL Djurgardens! Asoro reușește dubla. Atacantul a reușit să marcheze de 4 ori în dubla manșă cu Sepsi. 

Prima repriză 

Pauză

Min. 23: GOL Djurgardens! Asoro marchează cu o lovitură la cap, în urma unui corner executat de pe partea dreaptă. 

Min. 11: GOL Djurgardens! Finndell restabilește egalitatea din zona careului mic, după ce Johansson i-a centrat perfect pe jos. 

Min. 8: GOOOL Sepsi! Matei trimite o lovitură liberă cu pământul, iar portarul advers este păcălit și nu poate interveni. 

Min 1: A început meciul. 

Tot de la ora 20:00, băieţii lui Cristiano Bergodi au o misiune dificilă. Trebuie să întoarcă rezultatul din tur cu Djurgardens IF, 3-1. 

”Am venit aici pentru a încerca să facem un meci frumos. Să jucăm cu încredere, cu curaj pentru că nu avem nimic de pierdut. După rezultatul din tur, normal că plecăm cu acest dezavantaj de două goluri şi nu ne va fi uşor.

Căutăm să marcăm cel puţin un gol în prima repriză. Eu zic că dacă meciul rămâne în echilibru orice se poate întâmpla, şi al doilea gol pentru că meciul durează 90 de minute, 95 de minute", a precizat Cristiano Bergodi, aflat în Suedia.

FCSB - Dunajska Streda 

FINAL

Prima repriză

min. 43: Ocazie FCSB! Rusu îl ridiculizează pe Risvanis în margine și apoi încearcă să centreze pe jos, dar nu găsește niciun coechipier. 

Min. 31: GOOOL FCSB! Rusu îl lobează pe portarul advers, dar mingea se lovește de bară. Cordea reacționează rapid și trimite balonul în poarta goală. 

Min. 10: Ocazie Dunasjka Streda! Balogh trimite un șut puternic, iar mingea se izbește de bară. 

Min 1: A început meciul. 

După victoria cu 1-0 din meciul tur, elevii lui Nicolae Dică sunt favoriţi pe Arena Naţională. Stadionul va fi plin, aşa că suporterii roş-albaştri aşteaptă o victorie la scor. 

”Cu peluza închisă de UEFA și zonele tampon respectate cu strictețe, capacitatea Arenei Naționale se reduce la aproximativ 41.000 locuri pe scaune.

În aceste condiții, ne apropiem de sold out!

Se mai întreabă cineva care e adevărata Steaua? Eu mă întreb doar câte stadioane ne-ar trebui joia viitoare dacă trecem de Dunajska Streda”, a fost mesajul lui Mihai Stoica, postat pe contul personal de Facebook.

Universitatea Craiova - Zorya Luhansk 

Repriza secundă

FINAL

Min 57: GOOOOOOOOOOOOOOOOOL CRAIOVA. Spectacol în Bănie, Nicuşor Bancu finalizează acum.

Min 53: GOOOOOOOOOOOOOOOOOL CRAIOVA. Echipa lui Rădoi e calificată în playoff la acest scor. A marcat Baiaram. 

Prima repriză 

Min. 41: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Hanca centrează în careul olenilor, Papp se înalță foarte bine și trimite cu capul puțin pe lângă poarta ucrainenilor.

Min. 29: Ocazie Universitatea Craiova! După o centrare din corner respinsă, balonul ajunge la Mateiu care expediază un voleu frumos la poarta ucrainenilor, însă portarul celor de la Zorya reușește să rețină

Min. 20: Ocazie Universitatea Craiova! Baiaram pătrunde în careu și șutează la poarta lui Matsapura, portarul respinge, balonul este recuperat de Ivan care îi lasă balonul lui Bancu, cel care șutează în plasa laterală.

Min 5. GOL CRAIOVA. Silva marchează din pasa lui Baiaram. 

Min. 1: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Ivan șutează din interiorul careului puțin pe lângă poarta lui Matsapura.

Min 1: A început meciul. 

Mirel Rădoi debutează pe banca oltenilor în returul cu Zorya. În meciul tur, oltenii au pierdut cu 1-0. Rădoi nu s-a decis încă ce jucători va trimite din primul minut în teren. 

”Aici nu aș vrea să intru în alte detalii, deoarece le-am spune adversarilor ce vom face mâine seară (n.r joi). Toată lumea este pregătită. Primul 11 îl voi decide mâine (n.r. joi) după masa de prânz. În momentul de față, în mare așa, am idee despre primul 11, doar că am câteva semne de întrebare.

În mod normal da, dar egalăm balanța pentru că jucăm acasă, echipa vine după un meci câștigat, vrem să arătăm că în tur a fost o întâmplare”, a declarat Mirel Rădoi, la conferința de presă premergătoare partidei cu Zorya.

Rămâneţi alături de noi. Revenim cu detalii despre echipele de start şi cu cele mai importante evenimente din cele 4 meciuri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel