Cine va moşteni miliardele lui Steve Jobs

Averea lui Steve Jobs din clasamentul realizat de publicaţia Forbes era estimată la şapte miliarde de dolari în luna septembrie a acestui an. Geniul din spatele Apple ocupă locul 110 în rândul miliardarilor din Statele Unite şi a fost cel de-al 17-lea cel mai puternic om de pe planetă.

Cel mai probabil, o parte din averea lui Steve Jobs va intra pe mâna celor patru copii. Lisa Nicole Brennan-Jobs s-a născut pe 17 mai 1978 și este jurnalist și scriitor, fiica lui Steve Jobs și a lui Chris-Ann Brennan. La început nu a fost recunoscută de către Steve Jobs, care avea 23 de ani la aceea vreme, iar tânărul care începea să cunoască ascensiunea în acest domeniu, a semnat atunci un document la tribunal în care spunea că nu poate fi tatăl Lisei, pentru că este steril şi infertil şi nu are capacitatea fizică de a procrea un copil. Totuşi, mai târziu a recunoscut-o, conform money.ro.

Căsătoria lui Steve Jobs cu Laurene Powell

Pe 18 martie 1991, Steve Jobs se căsătoreşte cu Laurene Powell în cadrul unei ceremoni oficiate de un călugăr budist, care a avut loc la Parcul Naţional Yosemite. Cei doi au împreună trei copii: Reed, născut în 1991 şi fetele Erin şi Eve, care s-au născut trei ani mai târziu.

Laurene Powell a terminat un MBA la Stanford şi a lucrat o perioadă pentru la Merrill Lynch’s Asset Management, dar s-a implicat din ce în ce mai mult în organizaţii non-profit, precum Teach of America. Cei trei copii ai lui Steve Jobs cu Laurene nu au apărut prea des în media, dar la un eveniment, fotografii au reușit să-l fotografieze pe tânărul Reed Jobs.

Deşi nu sunt încă ştiri despre planul de avere (n.r. - este un plan care lămurește familia îndoliată asupra averii, asupra taxelor ce trebuiesc plătite și conține și un testament), oricine poate presupune că a fost bine pus la punct, scrie Forbes, care adaugă că au fost multe articole care criticau aşa zisa lipsă de acte de caritate a lui Jobs. Acum, odată cu moartea sa, vom vedea dacă o parte din avere va fi sau nu donată în scopuri caritabile. Cei de la Forbes spun că Steve Jobs a murit în acest an, an în care taxa pe avere este de 35% şi că, dacă ar fi murit anul trecut, executorul său ar fi putut opta pentru renunţarea în întregime la această taxă.

Citește și:

Steve Jobs a murit din cauza unei forme de cancer din care unul din 3 pacienţi scapă

Cronologia lansărilor care au format new-media în cei 27 de ani de carieră ai lui Steve Jobs. Glume, ironii şi lansări istorice

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel