Cine este tânăra care a murit în accidentul aviatic din Giurgiu. Procurorii suspectează că pilotul ar fi băut

Sursa foto: Facebook Florin Prodana
Sursa foto: Facebook Florin Prodana

O aeronavă de mici dimensiuni s-a prăbușit sâmbătă  în pădurea dintre localitățile Letca Nouă și Letca Veche, avionul luând foc la impactul cu solul. Echipajele de salvare au identificat trupurile neînsuflețite ale celor două persoane aflate la bord imediat ce au sosit la locul accidentului.

 

În urma accidentului aviatic de sâmbătă Parchetul Curții de Apel București a deschis un dosar penal în care anchetează, printre altele, fapte legate de consumul de alcool și pilotarea unui avion fără documente de certificare.

La manșa avionului prăbușit între Letca Nouă și Letca Veche s-a aflat Valentin Anghel, în vârstă de 54 de ani, considerat a fi un experimentat pilot sportiv.

”Un avion de mici dimensiuni a fost identificat prăbuşit în pădurea din comuna Letca Nouă, judeţul Giurgiu, victimele fiind o persoană de sex feminin şi o persoană de sex masculin. În cauză sunt efectuate cercetări in rem sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prev. de art. 112 şi art. 116 alin. 1 lit. a, b, c ambele raportate la art. 122 şi art. 114 alin. 1, 2 şi 3 şi art. 115 alin. 1 din Legea nr. 21/2020 privind Noul Cod Aerian al României, art. 192 alin. 1, 2 şi 3 din Codul Penal”, se arată în comunicatul Parchetului Curţii de Apel Bucureşti, potrivit Fanatik.

Tânăra care a murit în accidentul aviatic de sâmbătă din Giurgiu avea 27 de ani și era de profesie jurist. Ea primise acest zbor cadou de la iubitul ei.

Georgina Popa, în vârstă de 27 de ani, de profesie jurist, și-a pierdut viața în accidentul aviatic de sâmbătă din Giurgiu, atunci când avionul de mici dimensiuni, în care se afla alături doar de pilot, s-a prăbușit la scurt timp după decolare.

Iubitul fetei, cel care i-ar fi făcut cadou acest zbor, a postat un mesaj plin de durere pe pagina sa de Facebook, alături de o fotografie a fetei la bordul unui avion de mici dimensiuni.

”Mă pui mic e prea devreme …
Din păcate Georgiana nu mai este. În mod normal nu e deloc greu să faci o postare dar acum e infernal. Pentru voi care o cunoașteți… ieri m-a lăsat singur și nu s-a mai întors. Te iubesc!”..., a scris acesta pe pagina sa de socializare.

”I leave the lights on ! Iti multumesc pentru Beth Hart iti multumesc pentru infinitele momente de bucurie, iti multumesc pentru ca ai avut rabdare cu mine si nu am inteles niciodata de ce ai facut-o cu atata grija de mine, asta ai facut! Ai avut grija de mine…Stii ca nu am mai postat de mult si nici o voi mai face pentru ca ma cunosti prea bine…Te iubesc si sper macar tie sa iti fie bine Stii ca as fi ales fara sa clipesc sa fiu in locul tau la zborul ala si as fi zambit inainte de impact impacat ca sunt eu si ca nu mai urmezi tu …”, a mai scris iubitul Georgianei pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Un avion de mici dimensiuni a căzut în lacul Colibiţa; două victime. Pilotul a murit. A fost resuscitat 100 de minute

UPDATE: Conform Antena 3, pilotul aeronavei a murit. El a fost resuscitat timp de 100 de minute la faţa locului, timp în care a intrat de mai multe ori în stop cardio-respirator. 

- ştirea iniţială - 

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, au fost alocate mai multe resurse din cadrul ISU Bistriţa-Năsăud, precum şi un elicopter de la SMURD. Una dintre victime ar fi inconştientă. 

"O persoană este conştientă, nu prezenta probleme grave. Cealaltă era sub manevre de resuscitare, nu am primit informaţii dacă au reuşit să o resusciteze. A fost mobilizat elicopterul SMURD de la Tg Mureş. Un pompier aflat în afara serviciului a efectuat manevre de resuscitare la persoana aflată în stop cardiac. Aşteptăm să vedem dacă vor reuşi să facă ceva colegii noştri. 

În astfel de situaţii vorbim de o dinamică a informaţiilor care se poate schimba oricând, de asta evităm să dăm informaţii detaliate până nu avem toate datele de la faţa locului. Ştim că până la sosirea echipajelor noastre, persoanele au fost scoase pe mal şi se făceau manevre de resuscitare la persoana inconştientă", a declarat Raed Arafat la Antena 3. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel