Catalog METRO BLACK FRIDAY 2018. Reduceri imbatabile

Catalog METRO BLACK FRIDAY 2018. Vino în magazinele METRO în perioada 16-18 noiembrie 2018! În aceste zile, METRO organizează BLACK FRIDAY 2018.

Catalog METRO BLACK FRIDAY 2018. La METRO ești așteptat cu o mulțime de articole la prețuri speciale și reduceri la mai multe game de produse cu ocazia BLACK FRIDAY 2018.

Consultați AICI catalogul METRO de BLACK FRIDAY 2018.


Sondaj de BLACK FRIDAY 2018

Peste jumătate dintre românii (51%) cu vârste între 18 şi 65 de ani plănuiesc să cumpere cel puţin un produs cu ocazia Black Friday, în timp ce nouă din zece persoane chestionate spun că au auzit de acest eveniment de shopping, arată rezultatele unui studiu realizat de Kantar Millward Brown România, publicat joi.

În acest context, datele arată un interes în creştere pentru achiziţia de televizoare, frigidere, aragazuri, electrocasnice incorporabile şi articole din gama home&deco. De asemenea, pe lista de dorinţe se află articole precum telefoane mobile, articole vestimentare, încălţăminte şi laptopuri.

Conform cercetării, pentru a achiziţiona articolele pe care şi le doresc, românii vor căuta cele mai bune oferte atât în magazinele online, cât şi în retailul tradiţional. Clasamentul magazinelor considerate pentru a face cumpărături în ziua cu cele mai multe reduceri este condus de eMAG, urmat de Altex şi Flanco.

Sondajul a fost realizat la nivel naţional, pe un eşantion reprezentativ de 2.019 respondenţi din mediul rural şi urban, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 65 de ani. Interviurile, realizate prin metoda CATI, s-au derulat în perioada 18 - 24 octombrie 2018, iar eroarea de eşantionare este de +/- 2,2%.

Kantar Millward Brown este o agenţie de cercetare de top la nivel mondial, specializată în evaluarea eficienţei reclamelor, a comunicării strategice, canalelor media şi digitale şi asupra valorii mărcilor.

Agenţia operează în peste 55 de ţări şi face parte din grupul Kantar al WPP, unul dintre cei mai mari furnizori de date, insight-uri şi consultanţă la nivel mondial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel