Campionat Internațional de Artificii, la București

artificii
artificii

Un super-eveniment este pregătit pentru luna septembrie, în Capitală. Manifestarea va surclasa tot ceea ce au cunoscut românii în materie de spectacole de sunet și lumină.

Între 26-29 septembrie, în Parcul Tineretului, se va desfășura un Campionat Internațional de Artificii. Vor participa specialiști din țările cu mare experiență în producția de artificii și în coordonarea computerizată a spectacolelor de acest gen.

Pregătirile se desfășoară fără publicitate, iar organizatorul, primarul Cristian Popescu Piedone, va face anunțul doar după ce sunt stabilite toate detaliile. Campionatul se va desfășura în zona de parc situată în spatele Palatului Copiilor. Dacă vremea va fi bună, Primarul Cristian Popescu Piedone, de la sectorul 4, va da o mare lovitură de imagine, întrucât de spectacol se vor bucura spectatori din toată Capitala. Este așteptat un aflux de turiști în perioada campionatului, care depășește în anvergură tot ce s-a petrecut până acum în țară.

Publicul beneficiază de intrare liberă, dar și de nenumărate surprize din partea organizatorilor, inclusiv un spectacol și un târg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel