Călin Geambașu, devastat de DURERE. Artistul trece printr-o dramă CUMPLITĂ: Înainte să moară, m-a rugat să...

Sursă foto: Călin Geambașu, captură TV
Sursă foto: Călin Geambașu, captură TV

Călin Geambașu ascunde o dramă de nedescris. Artistul a trecut prin momente grele.

Viața lui Călin Geambașu nu a fost una ușoară. Anul 2007 a fost unul dureros pentru artist, și asta pentru că și-a pierdut bunica, care l-a crescut și căreia îi spunea mamă. Și asta nu a fost tot! Tot în același an, Călin Geambașu și soția sa, Lavinia, au decis să divorțeze.

”Anul 2007 a fost unul dintre cei mai grei ani din viața mea. Mi-a murit "Mama", Bunica mea cea sfântă, și totodată am luat și decizia dureroasă de a divorța de Gaga, singura femeie pe care am luat-o de soție, Lavinia Geambașu. Am fost fragil în acel an, însă au fost lângă mine prietene și prieteni care m-au sprijinit să depășesc momentul dificil."Mama”, înainte să moară, m-a rugat un singur lucru: să nu plâng după moartea ei, dar să nu o uit.

A doua parte a rugăminții o respect și azi cu sfințenie. Prima parte a rugăminții însă, i-am încălcat-o și într-o seară am bușit puternic în plâns și i-am cerut iertare sufletește că nu i-am respectat complet dorința, dar efectiv îmi era foarte dor de ea și realizam că am rămas fără omul care mi-a fost alături toată viața, zi de zi, din fragedă pruncie", a mărturisit pentru Click!

Călin Geambașu: Îl rugam mereu să nu mi-o ia pe Mama

Călin Geambașu povestit că s-a rugat la Dumnezeu ca bunica lui să nu se stingă din viață, când el este plecat peste hotare, deoarece vrea să își ia bun rămas de la ea. Dorința artistului a fost îndeplinită, iar acesta a putut să își strângă bunica în brațe pentru ultima dată.

”Chiar dacă a fost atât de greu acel acel an 2007, Dumnezeu a fost bun cu mine și atunci. Îl rugam mereu să nu mi-o ia pe Mama când voi fi plecat pe undeva în străinătate, să apuc să-mi iau rămas bun de la ea, să o mai îmbrățișez o dată. Mi-a ascultat ruga întocmai: când Mama s-a prăpădit, tocmai mă întorsesem dintr-o vacanță prelungită în mai multe țări... Îi mulțumesc pios că mi-a ascultat această dorință puternică! M-am îmbrățișat cu Mama ultima oară și știam amândoi că e finalul.", a mai declarat acesta.

Citește și: Oana Roman, îngrozită de atacul Rusiei "Ne-am culcat în pace și ne-am trezit în război. Fie ca puterea iubirii să învingă iubirea de putere!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel