Oana Roman, îngrozită de atacul Rusiei "Ne-am culcat în pace și ne-am trezit în război. Fie ca puterea iubirii să învingă iubirea de putere!"

Oana Roman se teme pentru România / Foto: Facebook, Oana Roman
Oana Roman se teme pentru România / Foto: Facebook, Oana Roman

Vedeta le-a mărturisit fanilor, încă de la primele ore ale dimineţii, că se teme pentru viitorul ţării noastre. Iată ce a povestit pe reţelele de socializare.

Din clipa în care Rusia a început atacul asupra Ucrainei, întreaga omenire a intrat în panică. Nici Oana Roman nu are linişte, motiv pentru care, încă de la primele ore ale dimineţii, a postat pe conturile personale un mesaj care a strâns multe reacţii şi comentarii. "Astăzi este o zi tristă. O zi în care trăim un război într-o țară vecină, atacată militar și unde sunt deja victime civile. Este începutul unei perioade foarte grele pentru omenire, nu numai pt zona în care trăim. Repercusiunile vor fi pe termen lung și vrem, nu vrem, ne vor afecta pe toți. Este un moment pe care nu credeam ca-l voi trai. Am citit azi o frază care mi-a plăcut : Puterea iubirii să învingă iubirea de putere. Doamne ajută."

Vedeta a ținut să precizeze că ceea ce trăim astăzi s-a mai întâmplat şi în urmă cu 100 de ani, când a fost și pandemie de gripă și război, la fel cum trăim în zilele de azi. "Ne-am culcat în pace și ne-am trezit în război. Aceasta este realitatea pe care o trăim din nefericire. Această generație practic, în 2 ani am trăit o pandemie și începutul unui război. Practic asta s-a mai întâmplat peste 100 de ani. Mă rog nu este un război mondial, dar este un război care se întâmplă într-o țară cu care noi avem graniță și suntem expuși la pericol.", le-a spus Oana Roman urmăritorilor de pe Instagram. Mai mult, fiica lui Petre Roman a făcut şi câteva comentarii pe contul său de socializare, la scurt timp după invazie. Aceasta s-a arătat indignată de faptul că în comunitatea sa există persoane care îi găsesc justificări lui Putin și susțin deciziile acestuia. Drept urmare, a venit cu un mesaj destul de dur pentru aceștia, dar și pentru președintele Rusiei: “Nu poți admira un dictator criminal. Ești bolnav psihic”

Reamintim că preşedintele Vladimir Putin a declanşat joi, în zori, o operaţiune militară în Ucraina, pentru a-i "apăra pe separatiștii" din estul țării. Au fost raportate explozii în Odesa, Mariupol, Harkov, Nipru, Kramatorsk și la aeroportul din Kiev. În momentul de faţă, proteste anti război au loc în mai multe părți ale Rusiei. La Moscova manifestanții au început să fie reținuți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel