Băsescu: o să se afle și despre spălările de bani. Vor să-i elimine pe toți

Fostul președinte Traian Băsescu a făcut o afirmație cutremurătoare la adresa structurilor de forță ale României. Băsescu a încercat să explice la RTv care a fost motivația auto-denunțului pe care deputatul Sebastian Ghiță l-a depus la Parchetul general, prvind falsificarea raportului în teza de doctorat a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

”Cred că este o reacție la faptul că doamna Kovesi, sprijinită de Coldea, încearcă să-i elimine pe toți cei care ceva din substraturile statului român, a spus fostul președinte Traian Băsescu. S-au înșelat. O să se afle și despre spălări de bani, despre genți cu bani...Mihnea Costoiu (fost ministru al Educației, aflat în funcție în perioada când se elabora raportul tehnic de expertiză asupra doctoratului semnat de Kovesi n.red.). a scris raportul, a spus Traian Băsescu. Apoi s-a alergat prin țară după semnături, a confirmat fostul președinte susținerile lui Sebastian Ghiță.S-au înșelat, Kovesi, Coldea și alții ca ei”.

Fostul președinte a negat ulterior, în discuția cu Andreea Crețulescu, că în spălările de bani ar fi implicată Laura Codruța Kovesi. ”Spălările de bani sunt la unii”, a spus criptic fostul președinte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel