Urmărește emisiunea live


Aura Ion, clipe cutremurătoare. A murit cu numele lui pe buze

aura ion
aura ion

Aura Ion a murit cu lacrimile înghețate pe față și cu o durere mare în suflet. Cătălin Pivniceru, unul dintre medicii aflați în avionul care a aterizat forțat, săptămâna trecută, în Munții Apuseni, a făcut declarații cutremurătoare despre acea zi fatidică.

Medicul Pivniceru a povestit la Antena 1 cum a pierit Aura Ion, studenta la medicină care își dorea să devinp un doctor de succes. Acesta și-a amintit că doctorii, după ce și-au revenit de pe urma impactului, și-au pus singuri diagnostice și au făcut eforturi pentru a se încălzi.

Cătălin Pivniceru a fost martor când tânăra studentă și-a dat ultima suflare. Aura Ion era întinsă pe jos, acoperită cu  hainele medicilor, și nu putea respira. Pivniceru spune că Radu Zamfir a încercat timp îndelungat să o resusciteze, după ce aceasta a intrat în stop cardio-respirator. Din păcate, tânăra a murit cu lacrimle înghețate și cu numele doctorului pe buze.

“Radu, nu pot respira! Radu, nu pot respira!” au fost ultimele cuvinte rostite de Aura Ion, conform medicului Cătălin Pivniceru.

Studenta a fost înmormântată la Cimitirul Ghencea 3 Militar. Aura a fost înmormântată ca locotenent, cu onoruri militare, la o vârstă la care viaţa ei abia începea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel