Un tată erou a murit încercând să-și salveze fiica vitregă dintr-un râu, în Marea Britanie

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Un tată erou a murit după ce a încercat să-și salveze fiica vitregă.

Conform The Sun, un tată care nu știa să înoate este considerat erou de localnici după ce a murit în încercarea de a-și salva fiica vitregă dintr-un râu, spun prietenii săi. Bărbatul numit în comunitate Reza, de doar 22 de ani, a intrat în apele râului Erme din Marea Britanie pentru a o salva pe fetița de un an și jumătate.                              

Totuși, după ce a intrat în apă, acesta s-a înecat fiindcă nu știa să înoate. Poliția a transmis că fetița a scăpat nevătămată din incident. Tragedia a venit în timp ce Regatul Unit se scaldă într-o căldură mare pentru această perioadă, iar britanicii sunt avertizați în legătură cu „pericolele extreme” ale înotului în orice corp de apă. Autoritățile avertizează că apa rece poate cauza hiperventilație.

Ce s-a întâmplat mai exact în cazul bărbatului?

                                     

O purtătoare de cuvânt a poliției din zonă a făcut mai multe precizări în legătură cu moartea tatălui. „Poliția a fost solicitată în jurul orei 19:10, ieri seara, în data de 15 iunie, în legătură cu un bărbat din râul Erme, din apropierea Station Road, Ivybridge. Ni s-a spus că acesta a intrat în apă să ajute un copil care era într-o situație periculoasă. Serviciile de urgență au intervenit. Din nefericire, bărbatul a fost declarat decedat la fața locului. Rudele sale sunt în cunoștință de cauză”, a transmis ea.

După moartea sa au început să curgă donațiile

                            

„Fiica vitregă a lui Reza a fost pusă în pericol în râul Erme. Fiind un erou, Reza a sărit în apă și a salvat-o, însă acesta nu a putut să se salveze pe el însuși fiindcă nu știa să înoate. Acest lucru arată că nu era egoist, lucru pe care îl arăta în fiecare zi. Și-a lăsat iubita singură cu o fetiță de 19 luni acum, dar și mulți prieteni și colegi care-l considerau familia lor”, se arată pe o pagină de donații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel