Atac armat într-un supermarket din Florida. Au murit trei persoane, între care și un copil

Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay
Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay

Un atac armat a avut loc, joi, într-un supermarket din Palm Beach, Florida. Atacatorul, o femeie și un copil au murit. 

CNN informează că un nou atac armat a avut loc, joi, într-un supermarket din Palm Beach, Florida. Atacatorul, un copil și o femeie au murit, potrivit poliției.

Polițiștii au intervenit la supermarketul cu pricina, unde au găsit trei persoane decedate în urma împușcăturilor, inclusiv atacatorul. De asemenea, un copil și o femeie au murit. 

Poliția din Palm Beach a scris pe Twitter că 'cel care a tras se numără printre morți', adăugând că nu mai există niciun pericol.

Conducerea supermarketului a confirmat incidentul și a anunțat că va coopera cu poliția. 

 

Incidente similare

Atac armat într-un magazin alimentar din New York, în luna aprilie

O persoană a fost ucisă și alte două au fost rănite în timpul unui atac armat la un magazin alimentar din New York.

Atacul a avut loc în luna aprilie, într-un magazin alimentar din West Hempstead, în biroul managerului, scria atunci CNN. Un individ a împușcat mortal o persoană și a rănit alte două. În acel moment în magazin se aflau câteva sute de oameni, iar martorii au povestit că suspectul avea o armă de dimensiuni mici asupra lui (Citește mai mult AICI).

Atac armat în California, la finalul lunii mai 

Un angajat al unei companii de transport public a ucis cel puţin opt persoane, la finalul lunii mai, într-o incintă a companiei din oraşul San Jose, statul California, transmitea AFP. 

Atacator, care era angajat al companiei de transport public vizate, Autoritatea de Transport a Valley (VTA), s-a sinucis, preciza şeriful local Laurie Smith. El a fost identificat ca fiind Samuel Cassidy, 57 de ani, care lucra ca mecanic de întreţinere în incinta respectivă, potrivit mai multor media americane (Citește mai mult AICI).

Preşedintele Joe Biden a prezentat la începutul lunii aprilie o serie de măsuri pentru a limita proliferarea armelor de foc în Statele Unite. De la începutul anului în curs, armele de foc au făcut peste 17.000 de morţi în Statele Unite, inclusiv sinucideri, şi au fost înregistrate 232 de atacuri armate cu mai multe victime, potrivit site-ului Gun Violence Archive, informa Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel