Anunț de ultimă oră. Schimbare majoră la Coca Cola

Screen Shot 2014-02-03 at 2.38.42 PM
Screen Shot 2014-02-03 at 2.38.42 PM

Schimbare de ultimă oră la Coca-Cola! Compania anunță numirea lui Dragoș Ion în funcția de Director Financiar pentru România și Moldova, începând cu luna martie a anului 2014. Anterior, acesta a ocupat funcția de CFO pentru Coca-Cola HBC Irlanda și Irlanda de Nord.

„Mă bucur să îi urez bun venit lui Dragoș în echipa din România. Sunt convins că aptitudinile sale de lider, cât și vasta sa experiență profesională vor avea o contribuție majoră la îndeplinirea obiectivelor noastre”, spune Stephane Batoux, Director General România și Moldova

Dragoș Ion s-a alăturat echipei Coca-Cola Hellenic în 2009, în Nigeria, în funcția de Financial Controller. În această perioadă a format o echipă financiară performantă și a obținut rezultate foarte bune.

„Sunt onorat pentru noua oportunitate - încă de la început Coca-Cola a reprezentat o călătorie profesională extraordinară. Mă bucur să mă întorc acasă și să mă alătur talentatei echipe din România şi Moldova. Sunt nerăbdător să încep colaborarea cu noii mei colegi – împreună putem să obținem rezultate foarte bune și să răspundem oricăror provocări profesionale”, spune Dragoș Ion.

Dragoș este licențiat în economie la Academia de Studii Economice din București și, de asemenea, deține o calificare Chartered Certified Accountant (FCCA) în domeniul financiar contabil. Dragoș Ion preia atribuțiile lui Dan Timotin, care a fost numit în funcția de Commercial Finance Director în cadrul Grupului Coca-Cola HBC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel