Urmărește emisiunea live


Andrei Năstase: Îmi doresc să vii acasă! Vezi mesajul de pe Facebook

andrei-nastase-agerpres
andrei-nastase-agerpres

Fiul cel mare a lui Adrian Năstase, Andrei Năstase, a lăsat un mesaj pe Facebook în care vorbeşte despre starea familiei sale în acest moment. Andrei Năstase susţine că îl priveşte pe Adrian Năstase în primul rând ca pe tatăl său şi abia apoi ca pe omul politic Adrian Năstase. El le-a cerut tuturor să treacă peste orgoliile politice şi să îl ajute pe Năstase în acest moment dificil.

"Imi revin in memorie, in aceste momente grele, indemnurile tatalui meu. Citeste! Citesc acum tata! Acum cand, imi doresc sa fac orice, sa vii acasa sanatos! Mi-au zburat gandurile catre marele prieten si poet Adrian Paunescu.... ADRIAN PĂUNESCU - COLIND PENTRU TATA BOLNAV

Tata amarît, ce-ai patit de toate, Iti colind atît, multa sanatate. Iubitul meu tata, cel aspru in toate, Tu nu ai avut niciodata dreptate Ca aspra ti-e mina ce-a fost sa ma bata, Dar azi ti-o sarut ca slabita ti-e, tata. Si uita-te, dragule, casa-i senina Si pomii si fiii sînt toti în gradina, Apuca de clanta cu mina trudita, Sa stii ca-i minciuna, tu nu ai flebita. Batrine al meu, eu ti-as da milioane — La cîte-ai avut pîn'-acum ghinioane — Ma rogi sa-ti mai spun ce-i cu lumea, cu tara, ' Dar vezi ca tusesti si mai lasa tigara. De ce te-ai uscat, parca esti pergamentul Pe care bunicul si-a scris testamentul | Si nu mai tresari la postas cînd te cheama Ca nu sînt vesti proaste, sa n-ai nici o teama. As vrea sa-ti colind, trecatorule tata, Macar sa te simti si tu mare o data. Parinte al meu, toti ai casei sînt bine Si vitele-n curte întreaba de tine.

Incerc astfel sa fiu, in continuare, fiul cel mare, ascultator!

Voi citi maine, de ziua tatalui meu, la spitalul unde este internat, scrisoarea lasata de dansul...."un fel de testament public"...

Doresc sa mi se alature toti cei care, trecand peste ratiuni politice, pot asculta testamentul celui care, pentru mine, este, inainte, tatal si nu politicianul Adrian Nastase. Cred ca tata are acum, mai mult ca niciodata, nevoia sa stie ca nu este singur. Sa simta de aceasta zi a lui cand, cu ajutorul lui Dumnezeu, va putea implini 62 de ani de viata ca inca sunt oameni care-l privesc ca noi......", spus Andrei Năstase pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel