Urmărește emisiunea live


Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret. Cine este soțul ei: Ne-am cunoscut acum câteva luni

Foto: Instagram Alexandra Stan
Foto: Instagram Alexandra Stan

Alexandra Stan a spus marele "DA". Ce dezvăluiri a făcut despre soțul ei. 

Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret, iar dezvăluirea a fost făcută cu ajutorul unei fotografii publicate pe pagina de Instagram a artistei.

Cântăreața a luat prin surprindere pe toată lumea și a spus cum a decurs căsătoria cu Emanuel.

"Am fost doar noi, familia, nașii și atât. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim", a spus cântăreața, într-un interviu pentru revista VIVA.

Cine este soțul Alexandrei Stan

Imediat ce a publicat imaginile de la nuntă, întrebările despre soțul ei au început să curgă pe rețelele de socializare, iar artista nu și-a ținut urmăritorii în suspans și le-a dezvăluit rapid totul despre identitatea bărbatului și cum s-au cunoscut. 

"Soțul meu este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut. Este un om muncitor, credincios, serios și… foarte, foarte sexy. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni, în urmă cu câteva luni, într-un context social.

Nu am fost pacienta lui, am fost clienta lui, el m-a consiliat pe partea de dezvoltare personală. În plus, pisicul meu a fost pacientul lui, el s-a ocupat de Hercules, doar că a fost într-un stadiu prea avansat de boală și nu mai este printre noi… Cât despre noi, a fost dragoste la prima vedere, din partea amândurora, ne-am îndrăgostit instant unul de celălalt și, după cum vedeți, n-am stat prea mult pe gânduri.

Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât. Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta", a mai spus Alexandra Stan. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alexandra Stan (@alexandrastan)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alexandra Stan (@alexandrastan)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel