Alegeri parlamentare. Victor Slav a intrat în politică: Nu mai suport să văd masacrul din jurul nostru

Victor Slav, fostul prezentator de la meteo, a intrat politică. Acesta s-a alăturat Partidului România Unită pentru că vrea să pună stop defrișărilor.

Principala mea problemă este defrișarea pădurilor. Eu, ca cetățean, nu mai suport să văd masacrul care se întâmplă în ochii noștri și atunci am văzut foarte clar că PRU are o linie directă către acest dezastru și are trasate linii clare în această privință. Consider că este o amenințare la adresa securității țării. Este vorba de securitatea națională, de un atac direct asupra mea, asupra familiei mele, asupra tuturor românilor. Acest lucru trebuie diminuat.

Bianca nici nu știe că am făcut acest pas, nu am stat să îi explic asta, a fost un impuls pe care l-am simțit. Ea mă susține în tot ceea ce fac, mai ales că este vorba despre binele nostru, al tuturor., a declarat Victor Slav într-un apel telefonic, potrivit România TV.

Bogdan Diaconu, contactat de același post de televiziune, a afirmat că șansele partidului vor crește odată cu intrarea lui Victor Ponta în el: Sunt convins că vom avea mult mai multe șanse cu Victor Slav în partid

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel