Ai o casă mică? Află cum să îţi maximizezi spaţiul

cameră
cameră

Salvarea spațiului într-o într-o locuinţă mică nu mai trebuie să fie o problemă, dacă vă distribuiți mobilierul într-o manieră adecvată în spațiul disponibil, veți avea mai mult confort, va fi mai confortabil. Cu economisirea de spațiu și folosirea acestora, beneficiem de diferite beneficii și de un spațiu spațios și de confort, de ordine și de un spațiu decent pentru a le locui.

Un prim pas, în living puteți înlocui măsuțele de cafea clasice cu modelele care au depozitare interioară. Living-ul este camera în care petrecem cea mai mare parte a timpului și de obicei există și un televizor. Crearea de rafturi în jurul televizorului este o modalitate foarte bună de a adăuga spațiu pentru a organiza tot ceea ce avem, inclusiv o modalitate excelentă de a decora cu imagini sau ornamente. 

Mobilierul, în funcţie de camere 

Dacă aveți casă înaltă, pentru dormitor puteți folosi mobiler foarte înalt, ajută foarte mult la economisirea spațiului. Dacă sunteți pasionați de citit puneți o noptieră cu rafturi  pentru cărți, lângă pat. Aceasta ar putea servi atât ca masă, cât și ca loc de depozitare.

O opțiune excelentă pentru o bucătărie mică sunt blaturile și dulapurile instalate numai pe un perete lateral. Dacă sunteți unul dintre cei cărora le place să aveți un loc special pentru a lua micul dejun, un blat prins cu o bară pe perete va fi o masa perfectă și nu întrerupe trecerea dintr-o parte în alta. Acest lucru vă permite să profitați de fiecare centimetru util al bucătăriei dvs. 

Pentru băile mici, folosiți mobilier prins de perete iar sub el puteți pune mașina de spălat. O soluție foarte practică și optimă pentru a economisi spațiu. Niște rafturi pot fi soluția estetică pentru confortul dvs. Aranjarea elegantă a prosoapelor, a prosoapelor și chiar a rulourilor de hârtie de rezervă va da un aer de spa în baia dvs.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel