Ai nevoie de bani de cadouri? Lichidează-ți biblioteca către un anticariat care cumpără cărți (P)

Octombrie e pe final și deja suntem mai aproape de sărbătorile de iarnă. Odată cu această perioadă ne gândim, inevitabil, și la toate cadourile pe care dorim să le facem. 

Și cu toate cheltuielile care se adună pe final de an, sigur te-ai gândit că ai nevoie de o sursă suplimentară de venit pentru a face bucurii celor dragi. Dar te-ai gândit că ai putea face bani din a-ți lichida biblioteca către un anticariat ce cumpără cărți, asemeni Anticariat-carti.com? Astfel, îți faci loc în casă sau pe rafturi și ai resurse financiare extra pentru a investi în alte cărți sau în cadouri de sărbători.

Lichidează-ți biblioteca cu ajutorul unui anticariat care fac achiziții de cărți

Să presupunem că ai decis că îți dorești un venit în plus pentru a pune deja deoparte banii pentru cadourile celor dragi și vrei să-ți lichidezi biblioteca. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți dai seama la ce cărți ești dispus să renunți. Odată sortate și puse deoparte, poți căuta pe internet un anticariat ce cumpără cărți. Spre exemplu, Anticariat-carti.com este un anticariat din București, cu sediul în zona Bucur Obor, specializat în achiziția de cărți noi sau vechi. Mai mult, acesta asigură și deplasarea la domiciliul clientului, chiar și după 18:00 sau în weekend.

Dacă vrei să economisești timp, alege un anticariat ce cumpără cărți de la domiciliul tău

Toamna este poate perioada cea mai aglomerată din an la serviciu pentru toată lumea. Așa că, sigur, nici tu nu ai timp pentru drumuri în plus. Mai mult, orașul este aglomerat și nimeni nu își dorește să stea în trafic pentru a-și vinde cărțile. Tocmai de aceea, Anticariat-carti.com face achiziții de cărți direct de la tine de acasă. În plus, echipa de anticari are o experiență de peste 10 ani și poate evalua pe loc volumele tale pentru a-ți garanta un preț avantajos.

Acest anticariat ce cumpără cărți are și un program flexibil, și vizita echipei la domiciliul tău se face doar când ești tu disponibil. Așa că, nu-ți face griji dacă ai timp doar după ce ai terminat programul de muncă sau în weekend. Anticariat-carti.com este la un telefon distanță și echipa poate veni după ora 18:00, sâmbătă sau duminică.

Nu contează cât de vechi sau noi sunt volumele din biblioteca ta, un anticariat serios face achiziții de cărți de toate tipurile

Multe anticariate ce cumpără cărți le acceptă doar pe cele scrise de anumiți autori, sau care au o anumită vechime. În schimb, Anticariat-carti.com face achiziții de cărți de orice fel. Astfel, uită-te atent în bibliotecă și alege tot ce nu mai citești, chiar dacă e vorba de dicționare, cursuri, cărți în limbi străine, literatură sau științe exacte. Poți vinde chiar și cărți tipărite după 2000, colecții de la ziare ca Adevărul, Cotidianul sau Jurnalul Național, dar și cărți vechi românești sau străine.

Vrei să faci loc în casă și ai de gând să lichidezi toată biblioteca?

Toată lumea vrea să întâmpine noul an cu o schimbare, așa că poate te decizi încă de pe acum că îți dorești mai mult loc în casă și vrei să-ți lichidezi toată biblioteca. Cum procedezi într-o astfel situație? E foarte simplu! Anticariat-carti.com face achiziții de cărți în cantități foarte mari. Așa că, imediat ce ai luat o astfel de decizie, suni și discuți cu anticariatul despre cantitatea de cărți pe care vrei să o vinzi. Echipa te va ajuta să stabilești o zi și o oră când pot veni să evalueze și să ridice efectiv toate volumele. Fiind experți în domeniu, evaluarea și plata se fac pe loc.

Așa că, dacă vrei să-ți lichidezi biblioteca și să obții un venit suplimentar pentru a avea bani de cadourile de sărbători, contactează echipa Anticariat-carti.com.

Sursă foto: Unsplash

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel