Actriţa care doarme 'cu un pistol' după scandalul El Chapo

Cunoscuta actriţă şi producătoare mexicană Kate del Castillo a dezvăluit miercuri că, după izbucnirea scandalului care i-a legat numele de traficantul de droguri Joaquín 'El Chapo' Guzmán, doarme 'cu un pistol', relatează EFE.

Kate del Castillo a dezvăluit acest lucru într-un episod al emisiunii difuzate pe Facebook Watch, 'Red Table: The Estefans', în care Gloria, Emily şi Lili Estefan discută de la locuinţa lor cu diferiţi invitaţi. În cadrul programului, actriţa mexicană a vorbit cu celebra cântăreaţă Gloria Estefan despre 'poziţia sa vulnerabilă' şi despre episoadele complicate din viaţa sa şi a apropiaţilor săi după scandalul El Chapo.

Kate, care este prietenă bună cu Gloria şi cu soţul ei, producătorul şi omul de afaceri Emilio Estefa, şi are o relaţie de mulţi ani cu Lili Estefan, gazda emisiunii de ştiri şi evenimente latino 'El Gordo y la Flaca', a oferit detalii necunoscute despre consecinţele schimbului de scrisori şi vizitei pe care i-a făcut-o lui Guzman în 2015, care pe atunci era căutat de poliţie.

Actriţa a dat zeci de interviuri pe această temă şi a realizat chiar şi un documentar pentru Netflix, 'Cum l-am cunoscut pe El Chapo', însă până acum nu a detaliat stresul psihologic cauzat de relaţia sa cu temutul traficant de droguri. 'Încă nu l-am depăşit', a recunoscut Del Castillo, cu vocea întretăiată şi luptând pentru a nu izbucni în lacrimi.

Ea nu s-a referit însă la spaima pe care a trăit-o când l-a cunoscut pe Guzmán, ci la persecuţiile suferite, potrivit ei, după ce guvernul mexican a dat ordin pentru capturarea acestuia. După ce autorităţile au anunţat că l-au prins pe traficantul de droguri, graţie conexiunii sale cu Kate Del Castillo, actriţa a început să se teamă pentru viaţa ei şi a familiei sale şi a fost chiar nevoită să-şi părăsească locuinţa.

'Toată lumea ştie unde locuieşti', i s-a spus. Atunci ea a cumpărat o armă de foc în cazul în care ar avea nevoie de protecţie. Del Castillo a povestit că lupta în justiţie cu autorităţile mexicane pentru această informaţie i-a consumat toate economiile şi banii pe care i-a primit după cele două sezoane ale serialului 'Ingobernable', difuzat de Netflix, pentru documentarul despre El Chapo şi ce de-al doilea sezon al serialului 'La Reina del Sur', care a fost transmis anul trecut de postul Telemundo, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel