6 lucruri pe care parintii trebuie sa le ia in considerare cand achizitioneaza haine pentru bebelusi

Sa cumperi haine pentru bebelusi nu e tocmai floare la ureche, nu e atat de usor pe cat o fac sa para regizorii de filme. Sa achizitionezi haine pentru bebelusi poate fi destul de complicat, pentru ca sunt multe lucruri de care parintii trebuie sa tina cont, pe langa mesajul amuzant sau culoarea de haine pentru bebelusi pe care si le doresc. Si stim, tatii sunt probabil cei care nu doresc sub nicio forma sa mearga la cumparaturi de haine pentru bebelusi.
Pentru parintii care urmeaza sa aiba primul copil, ne-am gandit sa oferim 6 sfaturi pe care ar trebui sa le ia in considerare atunci cand achizitioneaza haine pentru bebelusi. Respectandu-le, pot economisi timp si bani, dar si cumpara cele mai bune haine pentru bebelusi:

1. Materialele de haine pentru bebelusi trebuie sa fie de calitate.

Alegeti intotdeauna haine pentru bebelusi realizate in totalitate din bumbac sau alte tesaturi naturale, pentru ca pielea lui bebe sa nu se irite, iar el sa se poata bucura in confort de lumea din jur, de joaca. Cumparand haine pentru bebelusi din materiale sintetice, riscati sa-l expuneti pe cel mic la iritatii si disconfort, pentru ca pielea lui nu va putea respira.

2. Haine pentru bebelusi cu sistem de prindere cu capse, nu nasturi.

Astfel de haine pentru bebelusi sunt practice si ofera o mana de ajutor si lui tati, cel care se descurca greu cu lucruri micute, asa cum ar fi nasturii. In plus, capsele de haine pentru bebelusi se deschid si se inchid rapid, astfel ca economisti timp, iar pielea lui bebe nu va intra in contact cu aerul rece.

3. Achizitionati haine pentru bebelusi pentru diferite perioada de dezvoltare ale sale.

Bebe creste repede. In primul an de viata, veti observa cum haine pentru bebelusi cumparate cu doua saptamani in urma nu ii vor mai veni, asadar ati aruncat cu banii pe fereastra, ca sa folosim o expresie populara. Pentru ca investitia in haine pentru bebelusi sa merite, cel mai bine ar fi sa cumparati haine pentru bebelusi pe diferite perioade de dezvoltare (0 – 3 luni, 3 luni – 6 luni).

4. Cele mai bune haine pentru bebelusi in primele luni de viata ale celui mic sunt body-urile.

Motivul este simplu in aceasta privinta. Astfel de haine pentru bebelusi nu se strang elastic pe abdomen si lasa burtica celui mic sa se extinda atunci cand mananca. In plus, asigura confort pentru buricul celui mic, cel care inca nu a cazut. Specialistii recomanda ca in primele trei luni parintii sa se orienteze spre astfel de haine pentru bebelusi.

5. Spalati orice haine pentru bebelusi pe care le-ati cumparat.

Este o regula esentiala pentru orice parinte care cumpara haine pentru bebelusi. La spalare, temperaturile mari omoara o parte din bacterii, astfel ca e mai sigur astfel pentru bebe si pielea lui ca el sa poarte haine pentru bebelusi spalate, chiar daca ele sunt cumparate noi.

6. Nu uscati haine pentru bebelusi afara, in primele 3 luni de viata ale lui bebe.

Daca uscati haine pentru bebelusi in aer liber, sansele ca ele sa acumuleze praf sau polen sunt foarte mari. In primele trei luni de viata ale lui bebe, cand sistemul imunitar al acestuia este aproape egal cu zero, este recomandat sa uscati haine pentru bebelusi in casa, intr-un mediu mai bun pentru el.

La Noriel, puteti gasi haine pentru bebelusi la preturi accesibile si interesante. Modelele de haine pentru bebelusi sigur va vor face cu ochiul, mai ales acum, cand stiti ce ar trebui sa luati in considerare atunci cand cumparati haine pentru bebelusi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel