Veste proastă pentru Ioan Neculaie. Decizia Curţii de Apel Braşov

Omul de afaceri Ioan Neculaie rămâne în arest preventiv, după ce magistraţii Curţii de Apel Braşov au respins marţi contestaţia inculpatului Ioan Neculaie care a cerut schimbarea arestului preventiv cu arest la domiciliu, dar şi contestaţia Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov care a cerut prelungirea cu încă 30 de zile a arestului preventiv pentru omul de afaceri. 

'Magistraţii au respins marţi atât contestaţia depusă de inculpat, cât şi pe cea a Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov', a precizat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Braşov, judecătorul Răzvan Dicu.

'Ioan Neculaie a cerut săptămâna trecută înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu. În acelaşi timp, şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov a cerut prelungirea cu încă 30 de zile a măsurii arestului preventiv. Tribunalul Braşov, acolo unde se află dosarul inculpatului, a hotărât săptămâna trecută ca Ioan Neculaie să mai rămână în arest preventiv încă 10 zile începând din 9 martie, respingând cererea acestuia prin care cerea arest la domiciliu, cât şi cererea Parchetului care a cerut prelungirea cu încă 30 de zile a arestului preventiv. Atât Ioan Neculaie, cât şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov au făcut contestaţie la decizia Tribunalului Braşov, iar Curtea de Apel a respins marţi cele două contestaţii. Este posibil ca din nou Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov să vină cu o nouă propunere de prelungire a arestului preventiv, aşa cum au cerut iniţial, cu 30 de zile. Vom vedea', a precizat marţi pentru sursa citată Vladimir Ciolacu, unul dintre avocaţii omului de afaceri.

Ioan Neculaie a fost însoţit la Curtea de Apel de avocaţii săi, dar nu a făcut declaraţii nici la sosire şi nici la părăsirea instanţei.

Neculaie, 59 de ani, este acuzat de evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată, delapidare şi spălare de bani. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel