SRI, precizări despre dosarul Ponta-Ghiţă-Blair

Serviciul Român de Informaţii  se delimiteze de acţiunea DNA în noul dosar Ponta-Ghiţă-Blair. Surse din cadrul Serviciului au făcut precizări  în acest sens pentru GSP.

"Dosarul Ponta – Ghiță – Blair e sută la sută producția DNA. SRI nu are nicio contribuție", susțin pentru Gazetă surse din Serviciul Român de Informații, care au dorit ca această explicație să ajungă la public, potrivit tolo.ro.

Nicio probă din acest caz nu a fost culeasă de către SRI pentru că dosarul a fost făcut după decizia Curții Constituționale, care a lăsat Serviciului exclusiv cazurile de siguranță națională, au precizat aceleași surse.

[citeste si]

Procurorii DNA au anunțat că fostul premier Victor Ponta a fost plasat sub control judiciar într-un nou dosar de corupție. Ponta este acuzat de trafic de influență și de complicitate la infracțiunea de spălare de bani.

Fostul premier Victor Ponta este suspectat de fapte de corupţie, după ce ar fi primit foloase necuvenite pentru a-l spijini pe Sebastian Ghiță să candideze la alegerile din 2012. Banii oferiți de Ghiță în schimbul candidaturii ar fi fost folosiți pentru organizarea vizitei fostului premier britanic Tony Blair în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel