SIMONA HALEP și HORIA TECĂU - SANTONJA și MARRERO SCOR la US OPEN, de la ora 23:00

SIMONA HALEP și HORIA TECĂU SCOR. Simona Halep a jucat primul ei meci de dublu mixt din carieră. Simona Halep și Horia Tecău au învins la dublu mixt, la US OPEN 2015, perechea Arantxa Parra Santonja/David Marrero cu 6-1, 6-2, și s-au calificat în optimi.


VEZI ȘI: Emoții mari pentru Simona Halep. Anunț de ultimă oră

SETUL 2 HALEP/TECĂU - PARRA SANTONJA/MARRERO

Și setul 2 a fost adjudecat tot de cuplul Simona Halep/Horia Tecău.

6-2

5-2

5-1

4-1

3-1

2-1

1-1

0-1

UPDATE 01:28 - A început setul 2.


SETUL 1 HALEP/TECĂU - PARRA SANTONJA/MARRERO

Asalt românesc la US OPEN! Primul set a fost câștigat fără nicio emoție de perechea Simona Halep - Horia Tecău.

6-1

5-1

4-1

3-1

2-1

1-1

1-0

UPDATE 00:55 - Simona Halep/Horia Tecău și Arantxa Parra Santonja/David Marrero și-au făcut apariția pe teren și se pregătesc de meci.

UPDATE 23:05 - Meciul Simona Halep/Horia Tecău contra perechii spaniole Arantxa Parra Santonja/ David Marrero va începe în jurul orei 23:55.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

SIMONA HALEP și HORIA TECĂU SCOR. Simona Halep, numărul doi mondial la simplu, și Horia Tecău, numărul cinci în lume la dublu masculin, vor juca, joi, 3 septembrie, unul lângă altul la US OPEN 2015, dublu mixt.

SIMONA HALEP și HORIA TECĂU SCOR. Cei doi vor juca împotriva spaniolilor Arantxa Parra Santonja/David Marrero. Meciul va începe după ora 23.00. Scorul partidei îl veți afla pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP și HORIA TECĂU SCOR. Înainte de meciul de astăzi, Simona Halep a postat pe contul ei de Facebook o fotografie de suflet. Îmbrăcată într-o ținută elegantă, tenismena s-a lăsat fotografiată alături de Horia Tecău pe o bancă. "Another day at the office", sharing the smiles, a scris Simona Halep în descrierea imaginii.

SIMONA HALEP și HORIA TECĂU SCOR. Astăzi, 3 septembrie, este o zi de foc pentru Simona Halep. Ea are două meciuri programate. În afară de meciul de dublu mixt, sportiva noastră va da piept cu ucraineana Kateryna Bondarenko, locul 104 WTA, în turul doi de la US Open 2015. Meciul dintre Simona Halep și Kateryna Bondarenko nu va începe mai devreme de ora 20:00 și va fi transmis în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO.

VEZI ȘI: Un român e principalul favorit la US Open, după eliminările șoc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel