EXCLUSIV  Interviul anului 2016 are loc la DC News. "Am vrut să spun acest lucru"

Prof.univ. dr. Radu Bălănescu, Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România, acordă foarte rar interviuri, mai precis o dată sau de două ori pe an. DC News a avut onoarea să-l aibă invitat special și astfel să găzduiască interviul anului 2016.

Prof.univ. dr. Radu Bălănescu a explicat de ce acordă atât de rar interviuri în presă.

(w670)

"Apar o dată sau de două ori pe an. În general, vin și spun niște lucruri când avem ce să spunem. Nu agreez în niciun fel aparițiile extrem de frecvente unde se spun lucruri care se repetă și nu aduc nimic nou. Mai este o componentă - componenta de discreție, moștenită. De asemenea, mai este discreția Ordinului Masonic. Vreau să fie foarte clar: discreția nu înseamnă ceva secret, înseamnă foarte mult bun-simț, înseamnă a face niște lucruri foarte bune fără însă a te bate, după aceea, cu pumnul în piept. Nu este nevoie. Cred că mai importante sunt rezultatele și ceea ce se obține... este bine că știm noi", a spus Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România la DC News Live.

[citeste si]

"Vreau să vă mulțumesc pentru invitație. Sunt onorat să fiu în prezența dumneavoastră. Am vrut să spun acest lucru. Am avut multe invitații, dar mi-am ales interlocutorii. Îmi place să stau de vorbă cu niște oameni care sunt obiectivi, iar dumneavoastră sunteți", a adăugat Prof.univ. dr. Radu Bălănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel