INCENDIU DEVASTATOR la un hotel de lux din Dubai VIDEO

Hotelul Address Downtown din Dubai a luat foc în urmă cu câteva minute și este cuprins de flăcări în momentul de față. Contactat de DC News, Ministerul Afacerilor Externe a spus că se află în contact cu autoritățile pentru a afla care este situația românilor.

UPDATE 21:50: Cel puțin 16 persoane au fost rănite, dintre care 14 ușor.

UPDATE 21:40: Toți rezidenții hotelului din Dubai afectat joi seară de un incendiu uriaș au fost evacuați din clădire, a informat un înalt funcționar al poliției, citat de AFP.

UPDATE 21:30: Ministerul Afacerilor Externe a spus, în exclusivitate pentru DC News, că până la acest moment nu există români printre victimele incendiului din Dubai.

UPDATE 21:20: Incendiul de amploare care s-a declanșat joi seara la un hotel de lux din Dubai nu s-a soldat cu victime. În plus, ceremoniile de Anul Nou se vor desfășura în continuare, a anunțat un oficial al apărării civile, la postul de televiziune Al Arabiya, potrivit Reuters.

(w670)

UPDATE 21:00: 20 de etaje din zgârie-norul din Dubai ard în întregime.

UPDATE 20:25: "Momentan lumea este ok, dar am un feeling prost ca este doar un motiv sa intre lumea in panica , sunt sute de mii afara", a scris Eduard Irimia pe Facebook, un român care se afla la locul groazei.

(w670) Eduard Iri

-------

Invitat la un eveniment și cazat în hotelul Address Downtown, promotorul Eduard Irimia, dar și mai mulți cetățeni români au reușit să fugă pe scările de urgență, însă situația este gravă din cauza haosului creat, a anunțat Alin Huiu.

Este posibil ca hotelul să fie ținta unui atentat terorist, dar cauza nu a fost confirmată și nici nu au fost raportate până în prezent victime.

"Un incendiu a fost semnalat la hotelul Address Downtown. Autoritățile sunt la fața locului pentru a gestiona acest incident", a anunțat biroul de presă guvernamental din Dubai pe Twitter.

Hotelul Address Downtown are aproape 200 de camere și peste 600 de apartamente, potrivit rt.com. Presa locală informează că zona a fost evacuată, iar persoanele care se aflau într-un mall din apropiere au fost relocate.

(w670)

Hotelul se află la câteva minute distanță de locul unde turiștii din Dubai se pregăteau să celebreze Anul Nou.

 Știre în curs de actualizare

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel